Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderInformatie

HollandseHitsForum.nl

Specialist in Nederlandstalige Muziek

Volksmuziek/Levenslied

HollandseHitsForum.nl is met diverse medewerkers een onafhankelijke organisatie welke is opgericht 10 september 2007. In de beginjaren was deze website daadwerkelijk een Forum, vandaar dus deze naam. Doelstellingen van deze website is de muziekliefhebber te informeren over Nederlandstalige muziekproducties binnen de categorie Volksmuziek-Levenslied. HHF heeft inmiddels een miljoenenpubliek waaronder ook veel media.

Publicaties

Voor publicatie op HHF zijn wij afhankelijk van de verstrekking van diverse gegevens door pluggers en/of artiest. De volgende gegevens worden gebruikt op HHF om te kunnen komen tot een artikel:


-Naam artiest – Geboortedatum - Geboorteplaats - Woonplaats - Biografie - Discografie

-Titel single/album - Persbericht - Producer/auteur(s) – Label - Artwork (voor + achter)

-Single of wav/mp3 - Link videoclip single - Link naar streamingpage - Link naar website en/of Facebookpagina


Vaste gegevens welke bij ons bekend zijn vanwege eerdere publicaties, hoeven uiteraard bij volgende releases niet opnieuw te worden aangeleverd. In tegenstelling tot singles, zal over een album alleen worden gepubliceerd als een fysiek exemplaar is aangeleverd. Postadres van HHF is op aanvraag beschikbaar hiervoor.

Lees meer...

HHF-TOP40

De HHF-TOP40 is een non-commerciële en onafhankelijke populariteitslijst in de genres volksmuziek/levenslied. De lijst, welke sinds 2006 bestaat en voorafging aan de oprichting van HollandseHitsForum.nl, wordt elke woensdagmiddag opnieuw samengesteld op basis van een combinatie van uiteenlopende gegevens:

 

-Het aantal sterren voor het liedje verstrekt door de recensent van HHF (niet zichtbaar)

-Het gemiddeld aantal sterren door bezoekers gegeven bij het artikel van de single.

-Het aantal keren dat gestemd is bij het artikel van de single (niet zichtbaar)

-Het gemiddeld aantal sterren door bezoekers gegeven in de TOP40

-Het aantal keren dat gestemd is op een single in de TOP40 (niet zichtbaar)

-Airplay-list gegevens van een aantal zenders verspreid door heel Nederland

-Streaming gegevens op HHF-Spotify TOP40 en de HHF-playlist

-Verrekening aantal weken notering. (Hoe korter de plaat in de lijst hoe meer weekpunten)

-Extra punten voor de (ex) Kanjerschijven

 

50/50

Kort gezegd:

50% van de notering komt voort uit stemgedrag

50% door de niet-zichtbare hierboven genoemde gegevens

 

 

Over de samenstelling van de HHF-TOP40, wordt verder dan het bovenstaand, door ons NIET gecommuniceerd!

Lees meer...

STEMMEN

U kunt ELK UUR bij zowel bij artikelen van geluidsdragers als op de liedjes genoteerd in de HHF-TOP40, stemmen. Dit doet u door 1, 2, 3, 4 of 5 sterren (van links naar rechts) te geven. Hoe leuker u het liedje/artiest vindt, hoe meer sterren u geeft. Daarnaast telt elke uitgebrachte stem (ongeacht het aantal gegeven sterren) ook mee, voor de eindscore.


190101Stemadvies2


Lees meer...

STERRENTOPPER - BESTE TALENT 2018

Met ingang van 1 januari 2018 heeft HollandseHitsForum.nl de rubriek ‘Sterrentoppers’ overgenomen van radio Puur Nationaal. Hierin wordt regelmatig een door HHF voorgedragen talent, die onlangs een single heeft uitgebracht, nader voorgesteld aan de bezoekers van deze website. Aan het eind van het jaar kan gestemd worden op 10 door HHF genomineerde talenten voor de titel ‘Sterrentopper – Talent van het Jaar 2018’. Naast op de website zullen de Talenten worden voorgesteld (en gedraaid) tijdens de radio uitzendingen van de HHF-TOP40-SHOW op diverse zenders.

Lees meer...

DIVERSE

RADIO

Elke donderdag van 14:00 tot 17:00 uur kunt u via diverse aangesloten radiostations luisteren naar de HHF-TOP40-SHOW. Hierin worden naast de nieuwe TOP40 ook gedraaid: Nieuwe releases (Tips), diverse tracks van het “Album v.d. Week”, enkele “TOP40-Klassiekers” (uit oudere HHF-hitlijsten) en verder is er aandacht voor de “Sterrentopper-Talent v.d. Week”. Wegens omstandigheden verzorgt HHF momenteel zelf GEEN radiouitzendingen.

 

VOOR RADIOSTATIONS:

Radiostations die de gegevens van de HHF-TOP40 willen gebruiken voor hun eigen programmering, kunnen contact opnemen voor de voorwaarden. Opgelet: HHF levert hiervoor nimmer muziek aan! Via DeRadioShow.eu kunt u zich aanmelden als uw zender op donderdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur de HHF-TOP40-uitzending wil uitzenden.

 

HHF-KANJERSCHIJF / HHF-ALBUM v.d. WEEK

Elke woensdag rond 12:00 uur maakt de redactie voor de nieuwe HHF-Kanjerschijf een keuze uit de meest recent bij ons aangeleverde singles. De leukste, gezelligste, mooiste, beste of meest bijzondere single volgens onze redactie, maakt kans om vanaf donderdag (14:00 uur – Radio + Website) “HHF-Kanjerschijf” te worden. Eveneens wordt dan het nieuwe “Album v.d. Week” gekozen. Gedurende een week lang is er veel aandacht voor zowel de Kanjerschijf als het “Album v.d. Week” op HHF én veel airplay via onze radiopartner(s). Uiteraard zijn wij altijd blij met ingesproken voice-overs van artiesten. Tekstjes hiervoor kunt u bij ons opvragen. Ze worden veelvuldig gebruikt.

Lees meer...

CONTACT

Via onderstaande gegevens kunt u ons volgen of contacteren;

 

Email:

hollandsehitsforum.nl @ gmail.com

 

Facebook:

https://www.facebook.com/HollandseHitsForum

 

Twitter:

https://twitter.com/hhfnederland

 

Spotify:

https://open.spotify.com/user/hollandsehitsforum/playlist/6GC6QqmqGfLg4BYji0deKG

 

Youtube:

https://www.youtube.com/user/hollandsehitsforum/videos

 

 

 

Alle rechten voorbehouden