Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

LeemanN-LeugenaarNELIS LEEMAN – LEUGENAAR

Jouw praatjes wis ik uit mijn geheugen..!

• MADE • 2018 moet tot nu toe een prachtjaar zijn voor de Brabantse volkszanger Nelis Leeman (29); Afgelopen januari is zijn dochter Marina geboren en onlangs was het Django Wagner die het debuutalbum ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ aan hem uitreikte. Op het 14 liedjes tellende schijfje is eveneens zijn nieuwe single ‘Leugenaar’ te vinden waarvoor collega Kobus Engels de Nederlandse tekst schreef. Een zeer aanstekelijk meezinger waarop blazers en accordeon een voorname rol spelen. Polonaises kunnen worden in gestart want dit is een verrukkelijke feestplaat met heel, héél veel potentie!

Lees meer...

Jelmer-ToekomstJELMER DE VRIES – ALS JIJ MAAR MET ME DANST

Verdienstelijk debuut Friesche zanger..!

• DOKKUM • Jelmer (leeftijd onbekend), kan omschreven worden als een feestzanger die met veel passie en liefde voor de muziek, van elke gelegenheid een gezellig feest te maken. Zijn liefde voor muziek gaat met name uit naar het Nederlandstalige lied, waarbij nummers van o.a. Jan Smit, André Hazes jr. en Nielson op zijn setlist heeft staan evenals medleys van toen. In 2018 verschijnt zijn debuutsingle ‘Als Jij Maar Met Me Danst’. De productie van deze wat ons betreft kansrijke, aanstekelijke, vrolijke en ritmische single met een dominante rol voor akoestisch gitaren, was in handen van Nico Outhuijse (drummer van De Kast).

Lees meer...

Edwin-HupEDWIN VAN DER TOOLEN – HUP FALDERA

Comeback van Delftenaar..!

• SCHIEDAM • In 1996 begon het avontuur en zette Edwin van der Toolen (39) de eerste serieuze stappen op het podium middels deelname aan talentenjachten. Hier werd hij gescout voor Nederlands eerste boyband Velvet samen met o.a. Charly Luske, Jeroen Post en Robin Zijlstra. Later gaat Edwin zich richten op zijn solocarrière en belandden enkele van zijn singles in de hitlijsten. In 2012 maakte de zanger deel uit van de halftime-show bij De Toppers. Inmiddels heeft Edwin wat horecabedrijven van de hand gedaan en maakt hij in 2018 zijn comeback op single met het vrolijke maar tegelijk ook wat oubollige: ‘Hup Faldera’.

Lees meer...

KerstensM-VidagoedMITCH KERSTENS – VIDA LOCA

Spaans temperament..!

• ETTEN-LEUR • Mitch Kerstens (22) begon met zingen als één van de leadzangers van het duo de Partycaptains maar daarnaast gaat hij ook bouwen aan zijn solocarrière. In 2015 verscheen zijn debuutsingle ‘Ik Zag De Maan En De Sterren In Jouw Ogen’. Zijn nieuwe single ‘Vida Loca’, gaat over het te gekke leven wat we hebben. Je vindt een meisje helemaal te gek. Daar heb je alles voor over. Het is een uptempo nummer met een Spaans temperament”, aldus de geboren Bredanaar die over zijn carrière zegt: “Naast m’n normale baan als metaalbewerker sta ik gemiddeld ook nog eens twee keer op een podium”.

Lees meer...

SmeekensF-DroomFRANK SMEEKENS – IK DROOM ALLEEN VAN JOU

Airplayhitje..?!

• TILBURG • “Echt een leuk liedje geworden”, zo laat de bijna 44-jarige Frank Smeekens weten over zijn nieuwe single ‘Ik Droom Alleen Van Jou’ dat dit keer eens niet uit de Goldfinger-studio afkomstig is. Deze Brabantse zelfstandige ondernemer bekend van successen als ‘Ik Wil Jou’, ‘Laat De Zon Op Je Schijnen’, ‘Laat Ons Dromen’ of ‘Ik Ben Van Jou’, nam bij Manfred Jongenelis het door Gerard Koopmans (Gebr. Ko) geschreven liedje op. Een wat ons betreft zeer aantrekkelijke frisse Hollandse schlager waarvan wij verwachten dat het een echte airplayhit moet kunnen gaan worden de komende maanden.

Lees meer...

JelleB-GelovenJELLE B – NIET TE GELOVEN

Zomerse beats!

• WYTGAARD • De in Dokkum geboren Jelle Broersma (32) is in het wereldje beter bekend als Jelle B. Zijn carrière als zanger/gitarist begon op Ameland waar in één zomer de basis werd gelegd voor vele succesvolle optredens. Hij nam in 2010 zijn eerste single op: ‘Vriendinnen’. Begin augustus 2013 stond Jelle B met het nummer ‘Mooi’ op de eerste plaats van de HHF-TOP40. Hij luidt nu de zomer van 2018 in met zijn nieuwe single ‘Niet Te Geloven’. Een uptempo mix van Jelle’s akoestische gitaar en een zomerse beats, welke hij zelf schreef en waarvoor actrice en zangeres Bertrie Wierenga een rol kreeg in de videoclip.

Lees meer...

ZornR-GenietROB ZORN – GENIET ERVAN

De meest gemaakt fouten maken we allemaal..!

• HAARLEM • De kreet is misschien wat minder uitgesproken als ‘Nou En’, ‘Dat Weet Iedereen’ of ‘Dat Maak Ik Zelf Wel Uit’, maar Rob Zorn (52) verrast wel met zijn nieuwe single ‘Geniet Ervan’. De verrassing zit ‘m in het nadrukkelijk aanwezige zomerse gehalte van deze plaat, want zo hoorden we Zorn nog niet eerder. Het is een pakkende, lekkere vlotte en dus swingende feel good plaat die vrijwel meteen in het hoofd gaat zitten. Mits wij ons vergissen, zou ‘Geniet Ervan’ wel eens tot één van Rob ’s grootste successen kunnen gaan behoren de komende jaren. In de kroeg, op het plein of op het strand.. je pakt ‘m zo op!

Lees meer...

SteigerH-LiefHANS STEIGER – NIEMAND ZO LIEF

Single voorloper van gelijknamig debuutalbum..!

• HAARLEM • Vanaf begin juni ligt het eerste album van deze 46-jarige Noord-Hollandse steigerbouwer in de (digitale) winkelschappen. De schijf draagt dezelfde titel als zijn nu reeds vooruitgestuurde single namelijk; ‘Niemand Zo Lief’. Een uptempo song met een eigentijdse sound terwijl het ritme en het accordeonnetje een zomerse vibe uitstralen. De kleur van ons haar zal veranderen in de loop der tijd maar verder zal de liefde tussen ons twee tot in lengte van jaren voortduren, aldus deze dansbare ode aan de grote liefde.

Lees meer...

MolenmakerM-DanstMIKE MOLENMAKER – JIJ DANST ALS EEN ORKAAN

'n Stormachtige danspartner..?!

• ARNHEM • ‘Jij Danst Als Een Orkaan’ is de titel van de debuutsingle van Mike Molenaar (26). Hij was reeds actief in de horeca, bij de Koninklijke Luchtmacht, en als KNVB-scheidsrechter maar de Gelderse zanger stort zich nu volledig op zijn carrière als artiest. ‘Jij Danst Als Een Orkaan’ is een uptempo track waarin akoestische gitaren een zomers accent geven aan het liedje. Jammer dat echte blazers ontbreken want nu krijgt u een wat blikkerig alternatief voorgeschoteld. Dansen met een woeste storm, dat zal vast niet meevallen. En hoe die dame dat precies doet, laat de video helaas niet zien.

Lees meer...

RijkenW-StilWIM RIJKEN – WAT BEN JE STIL

‘k Heb het gevoel dat je nog zo veel zeggen wil..!

• AMSTERDAM • Wim Rijken (59) is acteur, zanger, presentator, tekstschrijver en componist. In 1988 bracht hij zijn eerste, zelf geschreven, single uit: ‘Wie Weet Wat Liefde Is’, een duet met Conny Vandenbos. In de jaren 90 was hij één van de bekendste gezichten van Veronica CallTV, het meest bekend van zijn programma's De winkel van sinkel, De droogkap en Terugkijken met Rijken. Van zijn vorig jaar uitgebrachte album ‘Zo Zijn We Samen’ wordt nu de track ‘Wat Ben Je Stil’ onder de aandacht gebracht. Een klein, gevoelig en indringend luisterliedje in een vriendelijke countryachtige setting met een hoog romantisch gehalte.

Lees meer...

DijkvM-BevaltMIKE VAN DIJK – ALS HET JE HIER NIET MEER BEVALT

Nou vertrek dan maar..!

• ENSCHEDE • Mike (42) brengt al sinds 2004 platen op de markt. Aangemoedigd door dierbaren en goede vrienden besluit de sympathieke zanger zijn eerste album ‘Verloren tijd’ op te nemen. “Liedjes met gevoel en een verhaal zijn mij op het lijf geschreven", aldus Mike die ondertussen vele singles en 4 albums op zijn conto heeft staan. Zijn nieuwe single ‘Als Het Je Hier Niet Meer Bevalt’, is een attractief, ritmisch en eigentijds levenslied waarmee de Tukker opnieuw maar weer eens bewijst dat dit soort liedjes hem helemaal op het lijf geschreven zijn. Niet voor niets dus dat hij reeds jaren lang positief belicht wordt op deze website.

Lees meer...

BasleyL-NuLEON BASLEY – NU GAAT HET WEER BETER

Persoonlijk liedje..!

• BERGEN OP ZOOM • Leon (42) leverde al op 16-jarige leeftijd zijn eerste album af en hiervoor deed hij samen met zijn maatje Frans Bauer mee aan diverse talentenjachten en playbackshows. Later deed hij mee aan het door Frans Bauer gepresenteerde Tros televisieprogramma: Duizend Sterren Stralen. Door gezondheidsperikelen is het soms jarenlang stil alvorens er weer iets nieuws van de zanger verschijnt. Ook nu is het 4 jaar geleden dat zijn single ‘Ik Ben Je Verloren’ verscheen. Op 12 mei in Prinsenbeek en 10 juni in St. Willebrord presenteert hij zijn nieuwe single ‘Nu Gaat Het Weer Beter’ waarvoor hij de tekst grotendeels zelf schreef.

Lees meer...

KroesW-SeizoenMetropoleWOLTER KROES – HET SEIZOEN VAN ONS

Vastzittend op een zinkend schip is daar ineens de redding..!

• WESTZAAN • Hij Ahoy 's, HMH 's en jaarlijks is zijn concert in Caprera uitverkocht. De Zaankanter viert in 2018 zijn 30-jarig artiestenjubileum dat zijn beslag zal krijgen tijdens een (reeds uitverkocht) concert in Carré op 4 december. Samen met 'Ik Ben Je Prooi' is 'Het Seizoen Van Ons' het meest aangevraagde liedje tijdens zijn optredens: “Met het Metropole Orkest en producer Edwin van Hoevelaak heb ik met liefde op heel veel verzoek deze remake geproduceerd”, aldus Wolter (49) over deze nieuwe ouwe song die door de atmosfeer en met name de strijkers van het Metropool, méér nog dan het origineel.. zwanger is van de romantiek!

Lees meer...