Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeEvertW

.

190103HeaderSingles

VandyckW-centWILLIAM VANDYCK – ZONDER ’N CENT BEN JE GEBOREN

Boezeroen-klassieker..!

• OVERPELT (B) • ‘Zonder ’n Cent Ben Je Geboren’ kent u waarschijnlijk van Jan Boezeroen uit 1985. “Ik kwam toevallig uit bij het liedje van Jan en vond de tekst zeker nog van alle tijden en dus nog steeds van toepassing”, aldus William (53). Toen hij dit alles voorlegde aan Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties, was er zoveel gedeeld enthousiasme waardoor William ’s nieuwe single op dit label wordt uitgebracht. ‘Zonder ’n Cent Ben Je Geboren’, is een tijdloze klassieker, dat ditmaal in een vrolijke, uptempo en radiovriendelijke uitvoering aan de muziekliefhebbers wordt voorgeschoteld.

Lees meer...

MerchaR-LieverREIN MERCHA – IK HEB JOU LIEVER DAN LIEF

Gevoel is vaak sterker dan verstand..!

• DEN HAAG • Van zijn 18 augustus 2017 in Tilburg gepresenteerde album ‘Mijn Hart En Ziel’, heeft Rein Mercha nu de track ‘Ik Heb Jou Liever Dan Lief’ op single uitgebracht. Deze fraaie gedragen ballad, misschien wel één van zijn mooiste, zal overigens de eerste van twee singles zijn die Rein binnen korte tijd uitbrengt. Vanaf 17-18 januari zal namelijk ‘Als Het Feest Gaat Beginnen’ gaan uitkomen. Het betreft hier een bijzonder feestelijk duet met de jeugdige volkszanger Rik Nijman. Beide heren zijn in de bijbehorende video verantwoordelijk voor een heuse volksopstand in de gevangenis (u leest ’t goed!)

Lees meer...

Kapalone-EentjeKAPALONE – NOG EENTJE DAN

Je krijgt er nooit genoeg van..!

• GEMONDE • Al zestien jaar achtereen presenteert feestzanger Kapalone (Ad Kapteijns - 56) een single in Gemonde en telkens weer heeft hij vele honderden belangstellenden over de vloer. Zo ook op 14 januari als ‘Nog Eentje Dan’ wordt uitgebracht en artiesten als Jack van Raamsdonk, Addie Timmermans, Arno Verduyn, Yosee e.v.a. hun steentje bijdragen aan een geslaagd feest. ‘Nog Eentje Dan’ komt zoals gebruikelijk uit de pen én uit de studio van Kees Tel, en is traditiegetrouw een gezellig feestplaat welke door het publiek gemakkelijk is op te pikken.

Lees meer...

KroesW-FeestWOLTER KROES – HET FEEST KAN BEGINNEN

Kroes geht weer eens loss..!

• WESTZAAN • “Eindelijk heb ik sinds ‘Feest in de Moskito’ weer een echt Hollands-Tirolse feestplaat gemaakt. Even terug naar mijn grote liefde. We gaan het hele Alpengebied op zijn kop zetten”, aldus Wolter Kroes (49). In 2005 scoorde de Zaankanter een dikke hit met ‘Als De Muziek Begint’, óók een après-ski plaat, al stond deze in april-mei van dat jaar pas in de lijsten. Dertien jaar nadien is de opvolger uit. ‘Het Feest Kan Beginnen’, uitgebracht in zowel een reguliere- als Dj Galaga-remix versie, is een onvervalste Tiroler-stamper. Pakkend uptempo, uitermate vrolijk en uiteraard gewapend met de bekende Kroes-beleving!

Lees meer...

SpaanderL-KijkLISANNE SPAANDER – KIJK NAAR MIJ

De 'Vechtersbaas' en haar boodschap..!

• HARDERWIJK • Lisanne Spaander (19) kreeg in oktober 2014 te horen dat zij botkanker had. Het naar aanleiding hiervan door haar zelf geschreven liedje ‘Vechtersbaas’, verscheen op single, kreeg veel media aandacht terwijl de bijbehorende videoclip een hit was/is op YouTube. De zangeres trad sindsdien op in een uitverkocht Ziggo Dome (17.000 bezoekers) tijdens het Symfonica in Rosso-concert van Marco Borsato. Ze tekende vervolgens een platencontract bij Cornelis Music…

Lees meer...

DirkDennis-OnderwegDIRK & DENNIS – SAMEN ONDERWEG

Onderweg naar wéér een morgen..!

• HILLEGOM/OSS • Nadat Dirk Meeldijk en Dennis Jones vorig jaar als duo hun krachten bundelden voor de carnavalssingle ‘Heel De Kroeg Op Stelten’, kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. Deze is nu dan ook een feit, met als titel ‘Samen Onderweg’ dat werd opgenomen en geproduceerd door Kees Tel. Deze gezellige niets-aan-de-hand meezinger is uiteraard feestelijk maar zou waarschijnlijk ook heel goed buiten het carnavalsseizoen om, succesvol kunnen zijn/worden.

Lees meer...

WagnerD-100DJANGO WAGNER – 100 JAAR

‘Emoties’ nog even in het zonnetje..!

• NUENEN • Afgelopen jaar trad Django Wagner (47) met Peter Beense en Frans Duijts naar buiten als de “Echte Vrienden”. Hun album ‘Muziek Is Ons Leven’ werd onlangs verkozen tot “Beste Album 2017” (genre: volksmuziek) op deze website. Naast de release hiervan en twee succesvolle singles, gaven de heren in 2017 ook nog een gezamenlijk concert in Afas Live. Van zijn in 2016 verschenen album ‘Emoties’ is nu de track ‘100 Jaar’ op single verschenen van Django. Een prettige en sfeerrijke meezinger met 'n lekkere orkestsound en dat is dan toch weer vrij vernieuwend in de toch al behoorlijk imposante rij singles van Mr. Kali.

Lees meer...

DeHavenzangers-AlsDE HAVENZANGERS – ALS HET MAAR GEZELLIG IS

Het leven is een feest..!

• APELDOORN • Uiteraard ontbreken ook vader en zoon Mulder niet zodra het traditionele feestgedruis weer losbarst in de Alpenlanden en bij ons in de zuidelijke regio. En dus brengt het tweetal, dat dit jaar 10 jaar samen op de podia is te vinden, een nieuwe single op de markt; ‘Als Het Maar Gezellig Is’ komt uit de pen van Willem zelf en werd zoals gebruikelijk voor het feestduo door Harald Queens geproduceerd. Met een hoog Hooooohoooo-gehalte is het makkelijk aanpikken bij deze feestplaat die gaat over het leven ná sluitingstijd van de kroegen en dat ’t ook dan nog gezellig kan zijn!

Lees meer...

DondersRBrardP-LaatsteROY DONDERS & PATTY BRARD – WE ZULLEN DE LAATSTE ZIJN

Carnavaller met Oostenrijkse snit..!

• TILBURG/AMSTELVEEN • De stylist van het zuiden Roy Donders (26) en voormalige LUV-zangeres Patty Brard (62) hebben de smaak te pakken. Het excentrieke duo bracht vorig jaar samen ‘Wat Zijn Ze Lekker’ uit voor het carnaval en dook onlangs opnieuw de studio in voor een nieuwe caravalsingle ‘We Zullen De Laatste Zijn’. Volgens de stylist bezit de single ‘Oostenrijkse snit’ en om die reden verschijnt hij dan ook in lederhosen en Patty is een dirndl-jurk, tijdens hun gezamenlijke optreden. gehesen. “Het wordt weer een drukke, maar ook heel leuke tijd. Laat carnaval 2018 maar beginnen”, aldus het gelegenheidsduo.

Lees meer...

TolvW-AltijdWIETSE VAN TOL – ALTIJD GELOGEN

Schlager..!

• KAMPEN • Wietse (51) begon zijn muzikale passie op 9-jarige leeftijd. Als klein jongetje wist Wietse al: “Ik wil muziek maken”! Hij begon met orgellessen en op 16-jarige leeftijd speelde hij voor het eerst voor publiek tijdens een bruiloft. Er volgden meerdere optredens als toetsenist maar later begint het te kriebelen en wil hij ook gaan zingen. In 2006 nam hij de liedjes ‘Alles Zinloos’ en ‘Annemarie’ op. Het gevolg was optreden in diverse kroegen, zalen, en feesttenten. Zijn eerste officiële single ‘Monica’ verschijnt in 2016 en nu is ‘Altijd gelogen’ opgenomen en uitgebracht.

Lees meer...

EkkelSKarstR-BetergoedSTEF EKKEL EN RENÉ KARST – WE ZIJN NOG BETER ALS WE DRONKEN ZIJN

Alcohol-dieet voorgeschreven door 6 dokters..!

• KAMPEN/HOOGEVEEN • En weet u wat mijn dokter zei: “Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist! En het maakt niet uit, je hoeft ‘m zelf niet te dragen, achteraf zal je mij dan ook niet horen klagen”, aldus de tekst van het liedje. Het drukke artiestenbestaan waarin menig maaltijd bestaat uit een vluchtige vaak verre van gezonde hap, zorgt ervoor dat de gemiddelde kledingkast van een zanger(es) soms meerdere maten beslaat. Uiteindelijk zijn ze ‘slechts’ te kort voor hun gewicht! De cijfers? 8 miljoen views op YouTube en het liedje is 4 miljoen keer gestreamd op Spotify. En nu is de opvolger een feit.

Lees meer...

SoloB-HaasBENNIE SOLO – MIJN NAAM IS HAAS

Klassieker uit ’74 opgepoetst..!

• NIJMEGEN • Bennie Solo (René Peters) levert knettergekke, wervelende en complete shows met muziek, licht, spelletjes, effecten en vooral tomeloze, spraakmakende humor en pret, een topentertainer, zanger, komiek, spelleider en een damesliefhebber. Naast dit alles heeft hij al een flink aantal singles op zijn naam staan. Vanaf eind 2015 treedt Bennie (35) toe tot De Sjonnies waarvan we niet veel meer vernemen trouwens. Het origineel van zijn nieuwe single ‘Mijn Naam Is Haas’ is van Chris Roberts maar in 1974 vertaalde het Lowland Trio de plaat en scoorden destijds een hit met hun Nederlandstalige bewerking.

Lees meer...

DrostA-JemineeA3AAN DROST – JEMINEE HOE KOMT DAT NOU

Verfrissend, feestelijk en dus gezellig..!

• DE BLESSE • Adriaan (43) staat solo alweer ruim 10 jaar op de planken en bracht sindsdien een kleine 30 singles en 2 albums op de markt. Successen waren er o.a. voor ‘Anita ’t Is Over’ en het bijzondere liedje ‘Ik Blijf Je Vader’ welke landelijk volop zijn gedraaid en hoog in menig hitlijst terecht kwamen. Voor zijn nieuwe single ‘Jeminee Hoe Komt Dat Nou’ reed de Fries enkele honderden kilometers want de plaat is in Helmond bij Kees Tel opgenomen. Een pakkende feestsingle met dus voor A3aan een volledige nieuwe sound. Verfrissend, energiek en wij denken met hitpotentie! Oja.. en er is ook een karaokeversie!

Lees meer...