Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

PetersJ-WeetDJhenryJUDITH PETERS Ft. Dj HENRY – JA IK WEET IK WORD WAT OUDER

Klassieker opgepimpt..!

• DOESBURG • Drie jaar na haar singles ‘Hart & Ziel’ en ‘Zomercarnaval’, verraste Judith dit voorjaar met het liedje ‘Mag Het Nou Wel, Mag Het Nou Niet’ dat volop gedraaid is in het land en bijvoorbeeld de HHF-TOP40 haalde met een negende stek als hoogste positie. Zowel in Oostenrijk als aan de Costa ’s zet Judith samen met haar partner Henry Gerritsen (Dj Henry) gezellig shows neer. Nadat ze in het verleden al menig liedje samen opnamen, geschiedt dit nu wederom met de Hazes-cover ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’ dat u ook kent van Henk Bernard. Nu is het gestoken in een lekker trendy en dansbaar jasje!

Lees meer...

DeAlpenzusjes-MijneDE ALPENZUSJES – WIL JIJ DE MIJNE ZIJN

Wat doet jouw eendje onder water..?

• DEN DUNGEN/BERKEL ENSCHOT • Met o.a. de ‘Jungledans’ en ‘Naar De Costa’ lieten De Alpenzusjes, sinds 2014 bestaande uit Kirsten en Chantal, ook in de zomer van zich horen. En ach, heb je perse sneeuw en een après-ski hut nodig om feest te vieren? De Alpenzusjes doen het zonder die ingrediënten al jaren goed in ons land en komen nu met ‘Wil Jij De Mijne Zijn’. En die feestplaat (uiteraard), gaat over de voorliefde van de dames voor.. één of ander badeendje! Of zouden zij hier toch iets anders mee bedoelen? Oeh-la-la! Verantwoordelijk voor de tekst van dit hartstikke leuke liedje zijn de Ko ’s.

Lees meer...

WatzeelsR-ZonderRANDY WATZEELS – ZONDER JOU

Randy heeft weer eens naast het potje gepi…..!

• RIJSBERGEN • Naast als zanger staat Randy (21) ondertussen ook te boek als een talentvol producer die reeds meerdere singles vervaardigde voor collega-artiesten. Zelf debuteerde de jonge Brabander in 2012 op de plaat met ‘Die Heerlijke Zoen’ maar onderwijl staat de teller inclusief zijn nieuwe single ‘Zonder Jou’ al op negen! Samen met Harald Queens produceerde hij dit liedje dat een pakkende feestplaat is dat door de blazers en het aanstekelijke tempo, een wat tex mex-achtige feel bezit met name in de refreintjes. Deze zal erin gaan als koek in de uitgaansgelegen, zo vermoeden wij.

Lees meer...

KroesW-LachenWOLTER KROES – ALTIJD BLIJVEN LACHEN

Gaat het soms iets minder, de liefde blijft bestaan..!

• WESTZAAN • 2018 is een bijzonder jaar voor Wolter. In december hoopt de Zaankanter 50 jaar te worden en daarnaast zit hij nu 30 jaar in het vak. Dat laatste wordt gevierd met een (reeds uitverkocht) concert op 4 december a.s. in Koninklijk Theater Carré! ‘Altijd Blijven Lachen’ is alweer zijn derde single dit jaar na ‘Het Feest Kan Beginnen’ en de remake van ‘Het Seizoen Van Ons’ uitgevoerd met het Metropole Orkest. Die laatste bereikte overigens vorig maand nog een tweede positie in de HHF-TOP40. Kroes, die dit jaar zijn eigen platenlabel startte…

Lees meer...

DrielvR-WereldROX VAN DRIEL – JIJ BENT MIJN WERELD

Vrolijkmaker na ‘Topper Gezocht’..!

• KAPEL-AVEZAATH • De goedlachse zangeres Rox (29) was dit voorjaar te zien en horen in het SBS6 programma ‘Topper gezocht’ waar de jury, bestaande uit De Toppers zelf, haar stem net iets te dun vond. Haar nieuwe single ‘Jij Bent Mijn Wereld’ is een vrolijke en gezellige uptempo meezinger met een zeker feestgehalte. Overigens is volgens ons haar, volgens de hier bovengenoemde genoemde heren te dunne stemgeluid, juist haar charme en kracht. De videoclip is deels opgenomen in een hete luchtballon en in een zweefmolen.

Lees meer...

OomenM-ZomerMICHAEL OOMEN – DIT WORDT DE ZOMER

De heetste van de eeuw..!

• UTRECHT • In 2001 had Michael (43) zijn eerste optreden en sindsdien is het allemaal erg snel gegaan met naast vele optredens de release van zijn debuutalbum ‘Laat Me’ in 2010. Drie jaar later is hij te zien in Bloed, Zweet & Tranen en sinds 2015 tekent hij vrijwel jaarlijks voor een nieuwe single. Zijn nieuwe single ‘Dit Wordt De Zomer’ is gemaakt op de bekende klanken van ‘This Is The Moment’ van René Froger. De verrassing zit ‘m echter in de versnelling nadat het liedje net als de originele versie als een kleine ballad begint maar dus uiteindelijk toch een uptempo dansbare track gaat worden.

Lees meer...

EverettD-Wist

DANNY EVERETT – ALS ZIJ EENS WIST

Swingende single bevat bigband-sound..!

• BOXTEL • In 1990 begint de carrière van Herman van der Velden (57) die koos voor Danny Everett als artiestennaam. Dit vanwege de speelfilm Jailhouse Rock waarin Elvis Presley in de huid kroop van Vince ‘Everett’, terwijl Danny de voornaam is van zijn veel te jong overleden jongste broertje. Als zanger begon hij bij de Tilburgse formatie The Spectacles maar vanaf 1995 gaat hij solo met vele optredens, dito albums en hij wordt een graag geziene artiest op evenementen binnen de Indische gemeenschap zoals de Pasar Malams, dansavonden, Rock & Roll feesten en daarbij is hij zelfs ook in België en Duitsland te bewonderen.

Lees meer...

FrogerD-BailarDANNY FROGER – BAILAR CONMIGO (DANS MET MIJ)

Jij maakt het verschil..!

• BLARICUM • Sinds 2016 staat Danny Froger (30) stevig op de Hollandse muziekkaart. Singles als ‘Helemaal’, ‘Omdat Ik Zoveel Om Je Geef’ en eerder dit jaar ‘M’n Alles’, zijn goed ontvangen door zowel publiek als de media. En zijn nieuwe single, het zomerse ‘Bailar Conmigo (Dans Met Mij)’ zal vast wel wéér in de smaak gaan vallen en zeker bij het jeugdige luisterpubliek, althans zo is onze verwachting. Ritmisch, energiek en zwoel swingend temperamentvol terwijl de titel natuurlijk al verraadde dat het bol staat van trendy Spaanse muzikale invloeden. Het moge duidelijk zijn.. Danny gaat voor een zomerhit!

Lees meer...

BerendseY-LustYVES BERENDSE – LUST

Voorloper van debuutalbum en live concert..!

• ZANDVOORT • Op 4 september a.s. geeft Yves Berendse (24) zijn eerste grote solo concert in Theater Tuschinski. De locatie voor het concert is op z'n minst bijzonder te noemen. Yves maakt hiermee een opvallende stap in zijn live carrière. Het concert in Tuschinkski wordt Yves' grootste live concert tot nu toe. Tegelijkertijd is dit concert de releaseparty van Yves' debuutalbum 'Het Einde Van Het Begin' dat eind augustus verschijnt. Voor de lancering van zijn eerste album én zijn eerste grote concert, was het Tuschinski Theater de logische keuze en voor Yves….

Lees meer...

KatwijkvH-Kleine

HANS VAN KATWIJK – HEY KLEINE MEID

Grootvader zingt kleindochter toe..!

• MAASSLUIS • Hans begint pas met zingen op 20-jarige leeftijd als hij door een bevriende zangeres wordt overgehaald samen een liedje te zingen. Door de positieve reacties van het publiek besluit hij mee te doen aan diverse talentenjachten waaronder de Soundmixshow van Hennie Huisman! Hans ontwikkelt zich vervolgens tot allround zanger die nu al meer dan 30 jaar op de podia staat. Zijn nieuwe single ‘Hey Kleine Meid’ is speciaal voor alle ouders met kinderen en kleinkinderen, opa's, oma's, en een ieder die wat heeft met kleinkinderen...

Lees meer...

Gianluca-MijGIANLUCA – VOOR MIJ

Verdienstelijk debuut van jonge Hagenees..!

• DEN HAAG • Gianluca Demmers(17) hoopt hij net zo populair te worden als zijn Haagse voorbeelden John West, Mike Peterson en Tino Martin. Zoals bij veel Haagse zangers begon zijn zangcarrière in een plaatselijke kroeg. Van jongs af aan zingt hij thuis mee met alle Nederlandstalige muziek en heeft altijd de droom gehad dit ooit voor een groot publiek te kunnen doen. Vanaf zijn 15de jaar wordt het zingen steeds serieuzer en zingt hij samen met zijn broer Bjorn in de Haagse voetbalkantines en op feestjes van vrienden en bekenden…

Lees meer...

BooydH-WitteHANS DE BOOIJ – WITTE WITTE WIJN

Sunshine.. sunshine reggae..!

• ANTWERPEN • “Iemand zei ‘dit is Annabel, ze moet nog naar het station, neem jij de wagen dan haalt ze het wel, ik zei das goed en ik reed zo stom als ik kon”. Welke doorgewinterde liefhebber van het Nederlandse lied kent deze regel niet uit ‘Annabel’ van Hans de Booij (61)? Dat dateert echter al van 1983. In 2017 liet hij voor het eerst in jaren weer van zich horen op de plaat en ‘Witte Witte Wijn’ is alweer zijn derde liedje binnen ruim één jaar. In tegenstelling tot zijn recente single ‘Tommy Uit Appingedam’ welke gaat over de aardbeving problematiek, is zijn jongste product juist een heel luchtig liedje…

Lees meer...

HuygenvoortvE-BlijfEVERT VAN HUYGEVOORT – BLIJF DE HELE AVOND BIJ MIJ

Single met nationale uitstraling..!

• ETTEN-LEUR • De ouders van Evert zijn de uitbaters van een café in Etten-Leur. Als Evert hier Tony van Boxtel leert kennen, gaat hij regelmatig met de zanger mee naar zijn optredens en Evert zingt hierbij voor de lol af en toe een liedje. Tony adviseert hem eens een single te gaan opnemen. In 2011 is het moment daar en verschijnt ‘Ik Ga Leven’ maar ondertussen staat de teller van de geboren Bredanaar al op 9 singles en dat is inclusief zijn jongste product; ‘Blijf De Hele Avond Bij Mij’. En dat is een enerzijds zwoele maar aan de andere kant ook lekker dansbare track….

Lees meer...