Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

GhelenE-KomERIC GHELEN – KOM BIJ MIJ

Hollands uit het zuiden..!

• SMEERMAAS (B) • Eric (45) staat sedert jaren bekend als Limburgse dialectzanger, hij is in het dagelijks leven samen met z’n vrouw Truus eigenaar van een partycentrum San in het Belgische Lanaken. Geboren in Nice, groeide hij op in Maastricht maar hij woont al jaren bij onze Zuiderburen. “Op advies van een aantal artiesten heb ik mijn repertoire uitgebreid met Nederlands- en Engelstalige liedjes”, aldus de zanger die vele albums op zijn naam heeft staan en in 2018 voor het eerst een compleet Nederlandstalige single aflevert met ‘Kom Bij Mij’.

Lees meer...

MalanC-VriendenCHRISTIAN MALAN – MET VRIENDEN

Voor de dansvloer..!

• GEERTRUIDENBERG • Christian Malan (vandaag 47 geworden) vond het als kleine jongen al heel interessant om in de schijnwerpers te staan. Zoals zo velen beginnende artiesten start ook Christian met plaatjes draaien en op een gegeven moment heeft hij zelfs een eigen drive-in-show. Later ontdekt hij dat zingen eigenlijk zijn grootste passie is. In 2009 verschijnt dan zijn debuutsingle ‘Volle Maan’ als begin van een reeks welke gaan uitkomen in de jaren die volgen. Zijn nieuwe single ‘Met Vrienden’ is een moderne foxtrot gestoken in een vlotte gipsystijl.

Lees meer...

VersluysK-DraaiKEES VERSLUYS – DRAAI JE NIET OM

Single voorloper van jubileumshow en albumrelease..!

• MEERKERK • Derde werd hij in de Soundmixshow van 1993 en ondanks dat men zo af en toe nog wat van Kees vernam, duurde het tot 2015-2016 alvorens de Zuid-Hollander weer regelmatig van zich laat horen met nieuw werk. Een kwart eeuw na het succes bij Hennie Huisman zal Kees op 29 september zijn jubileum kracht bijzetten met een show en de release van een album dat door de oud-presentator van de Soundmixshow aan hem zal worden uitgereikt. Zijn nieuwe single ‘Draai Je Niet Om’ geeft aan…

Lees meer...

TapkenL-BoerenmeidLINDA – BOERENMEID

Geen modepop maar…

• VALTHERMOND • Linda (32) groeide op in het huis waarnaast ze onlangs in de boerenschuur ter plaatse, haar nieuwe videoclip voor de single ‘Boerenmeid’ opnam. “Het zonnetje lachte ons toe en wat een stel heerlijke enthousiaste meiden waren er aanwezig, toppers!!! Nostalgische gevoelens, mooie herinneringen en dat door toeval haha. Geweldig toch”, aldus de Drentse zangeres die in 2005 voor het eerst het podium beklom en een jaar later tekende voor haar debuutsingle 'En Ik Sta Daar Verbaasd Naar Te Kijken'. Al meer dan 10 jaar dus draait ze mee en nu is haar single ‘Boerenmeid’.. een feit!

Lees meer...

SteevensL-NummerGoedLINA STEEVENS – JE BENT MEER DAN ‘N NUMMER

Gaat deze Brabantse doorbreken..?

• HELMOND • You’re More Than A Number In My Little Red Book’ zongen The Drifters in 1976 dat begin ’77 een paar weken in onze hitlijsten vertoefde. Lina Steevens (29) schreef zelf de Nederlandse tekst op de melodie van The Drifters en hierdoor is een, wat ons betreft in elk geval, hartstikke leuke en gezellige single ontstaan. Je pikt het liedje met dus een muzikaal gezien wat nostalgische inslag, razendsnel op! Dit zou voor de Brabantse misschien wel dé opstap kunnen gaan betekenen voor méér landelijke aanzien en dus wellicht ook extra boekingen. Een uiterste geslaagde single dus die 18 mei jl. is gepresenteerd.

Lees meer...

Picobello-ElkePICOBELLO – ELKE NACHT (2018-versie)

Aantrekkelijke schlager..!

• HEERDE • Aanvankelijk waren het Betsy en Sjouke die Picobello vormden maar sinds 2013 bestaat het duo uit Betsy Geertsema en Gert De Jong. In 2016 leek na o.a. bedreigingen een einde te komen aan het duo maar een doorstart volgde een jaar later al en sindsdien verschenen er alweer diverse singles. Hun nieuwste product is ‘Elke Nacht’ is een cover waarvoor Sjouke eigenhandig de Nederlandse tekst voor zijn rekening nam. De 2018-versie van dit levenslied bezit pakkende refreintjes, is gestoken in fraaie schlagersetting en zou bij menig radiozender wel eens hoog op de rotatielijsten kunnen gaan komen.

Lees meer...

BemmelvR-VertellenRONNIE VAN BEMMEL – LAAT ME JE VERTELLEN

Twee shows en single van jubilaris..!

• MAARSSEN • De in Nieuwegein geboren Ronnie van Bemmel (52), is sinds 1993 actief in de muziek. Een jaar na zijn entree verscheen al zijn debuutalbum ‘Hallo Mooie Meid’. Hij won de Tros de talentenjacht “De weg naar Thialf”, verzorgt jaarlijks een kerstshow en gaf hij al eens een groot live-concert. Dit jaar zit Ron 25 jaar in het vak en deze heugelijke gebeurtenis wordt gevierd op 25 en 26 mei in Houten middels twee artiestenshows en de release van een vrolijke, nieuwe single ‘Laat Me Je Vertellen’.

Lees meer...

BesselinkR-EenmaalRON BESSELINK – EENMAAL KOM JIJ TERUG

Bosschenaar covert Koos..!

• DEN BOSCH • Ron (33) begon als discjockey te draaien op feesten en partijen. Tijdens het draaien zong hij graag een liedje mee. In 2006 won deze in Rosmalen geboren zanger de talentenjacht van het Bossche Levensliedfestival en mocht hierdoor na publiekstrekker Jan Smit voor duizenden aanwezigen optreden. In 2016 vierde hij zijn 10-jarig jubileum met een groots feest. De Brabander heeft inmiddels meerdere singles al op zijn naam gezet. Daar is nu een remake van de Koos Alberts-klassieker ‘Eenmaal Kom Jij Terug’ aan toegevoegd...

Lees meer...

GoldJ-ManuelaJOHNNY GOLD – MANUELA

Tranen van het lachen want.. ze leeft!

• ALMKERK • Het tragische ‘Manuela’; dé smartlap onder de smartlappen, in 1971 stond de vinylsingle van Jacques Herb liefst 23 weken in de Nederlandse Top40. Anno 2018 wordt het liedje nog altijd door duizenden meegezongen als Jacq weer eens ergens zijn evergreen inzet. Voor Sir Johnny Gold (52) is zijn remake van ‘Manuela’ de eerste van een 4-luik waarin hij klassiekers in een feestelijk Gold-jasje steekt. En wat is ie leuk geworden en de afloop van deze van oorsprong tranentrekker is ineens veel vrolijker ook, ze leeft..!

Lees meer...

KinnaerB-TijdBELINDA KINNAER – DE TIJD VAN M'N LEVEN

Wat je hebt.. dat is vandaag..!

• ZEDDAM • Vanaf 16 november vorig jaar stond de single ‘Duizend Mannen’ van Belinda Kinnaer (48) liefst 3 weken op de eerste plaats van de HHF-TOP40, en dat terwijl singles als ‘Zeven Oceanen’ en ‘Missen’ maar net onder de bovenste positie bleven steken. Binnen no-time heeft de zangeres behoorlijk naam gemaakt in ons land en dat is razendknap in het toch door zangers gedomineerde wereldje. Haar nieuwe single ‘De Tijd Van M'n Leven’ is een pakkende, tijdloze en swingende popplaat! Bij uitstek geschikt voor jarenlange airplay op de radiozenders terwijl het publiek bij de podia zich er ook uitstekend mee vermaken zal…

Lees meer...

HeerenJ-KijkRvdDaalJOHAN HEEREN & ROB VAN DAAL – KIJK NIET OM

En dan komt ‘t allemaal goed..!

• ROOSENDAAL • Het gaat om het hier, en het nu! Blijf niet hangen in je verleden, leer van toen, en zet nu stappen richting een mooie toekomst! De strekking van (You Gotta Walk) ‘Don ’t Look Back’, het liedje van Motown-formatie The Temptations uit 1965, dat later in 1979 door Mick Jagger en Peter Tosh in een reggaeversie de eerste plaats van onze hitlijsten wist te bereiken. Tot zover de wereldsterren want voor een Nederlandstalige remake van deze evergreen, gaan we nu naar westelijk Brabant waar Johan Heeren en Rob van Daal ook niet langer wensen om te kijken naar het verleden…

Lees meer...

Vinzzent-LeukeVINZZENT – ALLEEN MAAR LEUKE DINGEN

En samen het leven vieren..!

• OOSTERHOUT • ‘Dansé Dansé’, was de eerste single van Vinzzent die, nu 10 jaar geleden op 8 augustus 2008, op de eerste plaats belandde van de HHF-TOP40. Inmiddels zijn we vele successingles verder en is de in Winterwijk geboren Brabander een begrip als het gaat om catchy liedjes met feelgood vibe, precies zoals de zanger in het leven staat. Na ‘Alle Kleine Dingen’, het persoonlijke ‘Kleine Voetjes’ (over zoontje Vince) en ‘Proost Op Deze Dag’, volgt nu de single ‘Alleen Maar Leuke Dingen’. Een liedje dat helemaal past bij deze zanger die komende zomer (20 juli) 40 jaar hoopt te worden…

Lees meer...

WoopW-JukeboxWENDY WOOP – DE JUKEBOX

Thuis nog even flink doorswingen tot morgenvroeg..!

• RUCPHEN • Wendy Koevoets (31) plunderde al op jeugdige leeftijd haar vaders platenkast voor 50er- en 60er jaren muziek. Kleine Wendy transformeerde geleidelijk aan in Wendy Woop waardoor ze in haar omgeving al snel La Woop werd genoemd, de rock & roll diva! Geheel in de rock & roll-style verscheen in juli 2015 dan ook haar debuutsingle: ‘Yaki Taki Oowah’. Drie jaar later is deze act alweer toe aan haar vijfde single. Gekozen is voor ‘De Jukebox’ van Corry en De Rekels dat nu is een lekker swingend popjasje is gestoken met een belangrijke rol voor de blazers. Een klassieker, vaker is gecoverd maar deze is best lekker!

Lees meer...