Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeEvertW

.

190103HeaderSingles

BroensW-Liefde

WESLEY BROENS – MIJN LIEFDE DAT BEN JIJ

Slechts 1x in je leven komt hij/zij voorbij..!

• DEN HAAG • Zo jong als Wesley (24) was, sprong hij het podium op en zong spontaan mee met zijn opa die een graag geziene artiest was. Zo is Wesley ’s liefde voor de muziek ontstaan. Tijdens zijn studie management, toerisme en recreatie, heeft Wesley al zijn vrije tijd in optredens gestoken met meest opzwepend Nederlandstalig repertoire. In 2013 verscheen zijn debuutsingle ‘Wat Moet Ik Doen’ maar meer landelijke bekendheid kreeg hij doordat hij was te zien in de RTL-5 reality-serie “Oh Oh Daar gaan we weer”. Zijn nieuwe single ‘Mijn Liefde Dat Ben Jij’…

Lees meer...

Dario-ZegtDARIO – WAT EEN ANDER OOK ZEGT

Kroegenmeezinger met karakter..!

• PURMEREND • Sinds ‘Ik Ook Van Jou’ welke Dario precies drie jaar geleden uitbracht, heeft de Amsterdamse volkszanger bepaald niet stil gezeten. Zijn nieuwste ‘Wat Een Ander Ook Zegt’ is al zijn negende in dus drie jaar tijd. U kent het liedje waarschijnlijk wel van André Hazes die ’t in 1991 op zijn album ‘Samen’ zette. Later heeft o.a. Chris de Roo (2009) het ook als single uitgebracht. De versie van Dario (54) heeft, ondanks dat de start nog wel wat gelijkenissen vertoont met het origineel, een veel meer vrolijk kroegenkarakter gekregen met een rol voor de accordeon. Dit kan wel eens een voltreffer blijken te zijn!

Lees meer...

BeverdJ-Proost1JOHN DE BEVER – PROOST OP HET LEVEN

Klassieker..!

• VLEUTEN • Track-10 van het achtste studioalbum ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ dat sinds november in de schappen ligt en aan de volkszanger werd uitgereikt door George Baker, is het door Marianne Weber geschreven ‘Proost Op Het Leven’. Deze gezellige wals op een klassieke reeds veel vaker gebruikte deun, herbergt ook een feestpassage wat met name bij John ’s optredens tot veel vrolijkheid zal leiden onder het aanwezige publiek. Voor John (52) die onlangs werd gepersifleerd door Carlo Boszhard in de TV-Kantine, is ‘Proost Op Het Leven’ de opvolger van ‘Ga Maar Terug Naar Je Eigen Land’.

Lees meer...

EshuijsR-ZingRENÉ ESHUIJS – ZING LACH DRINK (GENIET VAN HET LEVEN)

Feestelijke meezinger..!

• ALKMAAR • De in Haarlem geboren René (47) groeide op in een hele muzikale familie en dus gaat René tijdens de start van zijn zangcarrière meedoen aan diverse talentenjachten waaronder de al zo vaak hier aangehaalde Soundmix Show. In 2001 wist René van zijn hobby en passie zijn beroep te maken en sindsdien bracht de Noord-Hollandse volkszanger naast singles ook enkele albums op de markt. Zijn nieuwe single is een gezellige feest/kroegenplaat die, zoals bijna gebruikelijk met dit soort liedjes, rustig begint en zo opbouwt naar de refreintjes met feestgehalte. De clip is geschoten in Carihuela in Spanje.

Lees meer...

SmeekensF-VruugerFRANK SMEEKENS – ZE HEETTE VRUUGER BERRY!

Carnavalssingle + Hitmix..!

• TILBURG • De traditionele carnavalssingle van Frank Smeekens (43) haakt misschien wel in op hetgeen in de tweede helft van 2017 ontstond met name op de treinstations: De berichtgeving moest genderneutraal worden. Wel, Maria de prachtige dame die Frank Smeekens bezingt op zijn feestplaat met hoog polonaisegehalte, heette vroeger Berry! Ook op deze single is een hitmix van Party-DJ Rudie Jansen geplaatst met hierin alle carnavalssingles welke Frank uitbracht sinds 2013. Dus met ‘Mènne Gèle Bak’, ‘Het Is Gezellig Hier’ ‘Ik Wil Bestellen!’ en vele anderen.

Lees meer...

HooglandE-NachtRIK HOOGLAND – DE NACHT IS MIJN LEVEN

Stella-levenslied wordt feestplaat..!

• UTRECHT • Rik is een ervaren Utrechtse volkszanger die al jaren op de podia in zijn regio staat met o.a. feest, de smartlap, soul, jazz, house en disco in zijn dus breed georiënteerde repertoire. Vorig jaar verscheen van hem de Hazes-cover ‘Als Een Meisje Moeder Wordt’ en nu komt hij met een Stella Bos-cover uit 1972 ‘De nacht van mijn leven’. Zijn producer Frank Verkooyen maakte van deze van oorsprong wals een pakkende feestplaat welke bij de optredens van deze Utrechter er als zoete koek in zal gaan bij het aanwezige publiek. De single is sinds begin december vorig jaar al in omloop.

Lees meer...

SmithR-Pak1RAY SMITH – PAK ME DAN

En dan alle remmen los..!

• AMERSFOORT • Ray (56), die o.a. veelvuldig optreedt tijdens Pasar Malan-festivals, brengt al sinds jaar en dag geluidsdragers op de markt. Met zijn recente singles ‘Zonnestralen’ en ‘Oh lala’ zag de zanger zijn fan schare groeien in zowel ons land, als in Vlaanderen tot zelfs aan de Spaanse Costa’s. De samenwerking met Laurens van Wessel als producer en Frans Bauer als auteur, is dusdanig goed bevallen, dat zij ook voor Ray ’s nieuwste single ‘Pak me dan’, verantwoordelijk zijn..

Lees meer...

LuijfT-AlsTHOMAS LUIJF – ALS IK JOU AANKIJK

Derde single van zingende anesthesist..!

• HILVERSUM • Thomas (28), die in het dagelijkse leven als anesthesist werkzaam is in diverse ziekenhuizen, kreeg in 2015 wat bekendheid door zijn deelname aan Bloed, Zweet & Tranen. Zowel Roxeanne Hazes als Lange Frans drukten op de knop na zijn vertolking van Willem Barth‘s ‘Aan Alle Mooie Meiden’. Na ´Jouw Stralende Lach´ en ´In De Kroeg´, is ‘Als Ik Jou Aankijk’ de derde single van deze Hilversumse zanger. Een vrolijke dansbare meezinger met op muzikaal vlak wat disco-invloeden uit de jaren 80, en eentje waarop helaas live blazers ontbreken als kers op de taart, zo ervaren wij!

Lees meer...

GebrGEBROEDERS ROSSIG – HALLO ALLEMAAL (DE LUIZENMOEDER)

André van Duin geeft carnaval-2018 haar thema..!

• WIJCHEN • Na twee afleveringen van De Luizenmoeder, elke zondag rond 20:20 uur te zien via NPO3, is een ware hype ontstaan. In elke talkshow, zelfs bij Voetbal Inside, wordt erover gesproken. De kijkcijfers verdubbelden zelfs ná de eerste aflevering. De juf (de heks) staat met haar elastieke lach voor de klas, steevast opent ze al zingend de schooldag door haar leerlingen te begroeten met ‘Hallo Allemaal.. wat fijn dat je er bent’. En als André van Duin dit nummer als tafelheer zingt bij DWDD, is het hek van de dam. Het carnaval van 2018 had nog niet echt een actueel thema, maar daar is nu verandering in gekomen.

Lees meer...

BarthW-GaWILLEM BARTH – GA MAAR MEE

Meisje hé…!!!

• DOETINCHEM • 2017 was op muzikaal vlak best een bijzonder jaar voor Willem Barth (41); de Achterhoeker, zelf groot liefhebber van het meer gevoelige levenslied, leverde in januari met ‘Zeg Heb Jij Iets Tegen Mij’ een feestplaat af terwijl hij in juni helemaal zijn boekje te buiten leek te gaat met de partysingle ‘Zakken Naar De Grond’ waarover we destijds schreven: “En ach.. stiekem is dit misstapje best wel héél leuk ook”! De clip ervan is bijna 350.000 keer bekeken terwijl het liedje ruim 400.000 keer is gestreamd ondertussen. Het nummer behoorde tot dé zomerhits van 2017 binnen het Nederlandstalige wereldje.

Lees meer...

EntvI-VrijITAMAR VAN ‘T ENT – LIEVER VRIJ

Doorbreek-plaat..!?

• APELDOORN • De zangcarrière van Itamar Van ’t Ent begon op 18-jarige leeftijd tijdens feesten en partijen. Met een Rotterdamse en moeder en een Amsterdamse vader stroomt het volkse levenslied bij hem door de aderen. Deze 31-jarige eigenaar van een sanitair winkel in Den Haag, werd ontdekt in café Bolle Jan in Amsterdam. Hierna kwam zijn carrière pas echt goed op stoom. Na te hebben meegedaan aan de audities van Bloed, Zweet en Tranen, verscheen in 2015 zijn debuutsingle ‘Heette Jij Nou Bernadette’. Inmiddels is zijn derde single uit dat ‘Liever Vrij’ als titel meekreeg.

Lees meer...

RonaldsR-GeldROB RONALDS – IK HOEF NIET IN HET GELD TE ZWEMMEN

Pootje baden is ook al leuk..!

• HILVERSUM • In de Soundmixshow als René Froger, entertainer-presentator bij televisieprogramma’s “Ter Land, Ter Zee en in de Lucht” en “Ab Normaal”, voorheen actief bij Cooldown Café, gedurende het wintersportseizoen is ie in Oostenrijk te vinden, en hij scoorde toch leuke hitjes als ‘Och Was Ik Maar’, ‘Haar Rode Lampje’, ‘Meisjes Van De Nacht’ en ‘La Fiesta Loca’. Rob (51) brengt uiteraard ook tijdens het huidige feestseizoen een plaat uit. ‘Ik Hoef Niet In Het Geld Te Zwemmen’ is pakkende feestplaat die snel blijft hangen en ook buiten dit feestgedruis, een toegankelijke meezinger zal blijken te zijn.

Lees meer...

Zonzo-GaanZONZO – LAAT JE GAAN

Gipsy/Jazz-gitarist debuteert als zanger..!

• DEN HAAG • Zonzo is al vele jaren een bedreven gipsy jazz gitarist. Als kind speelde hij al mee met het orkest van zijn vader en ooms The Basily Gipsy Band. Op zijn veertiende vormde hij met zijn neven The Basily Boys, bekend van singles als ‘Margaritha’, ‘Dalida’, ‘Hey’ En ‘Ticket To The Tropics’. Ze traden op in diverse televisieprogramma’s, bereikten de finale van Hollands Got Talent, traden zelfs op voor onze Koningin en werkten mee aan diverse singles voor collega artiesten..

Lees meer...