Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

DaaneM-VergeefMIKE DAANE – ALS IK JOU VERGEEF

Hazes-liedje opnieuw gecoverd..!

• HAARLEM • Mike was al op jonge leeftijd liefhebber van muziek. Als zingende bouwvakker werd hij in 2008 ontdekt door een klant en zo ontstond de motivatie om zich te bewijzen al snel. Het duurde niet lang of hij was een graag geziene zanger in cafés in Haarlem en omstreken. In 2013 verscheen Mike ’s single 'Dromen'. Mike, die eerder liet weten aan een album te werken, brengt nu een speciale feest- en kroegenversie van 'Als Ik Jou Vergeef' van André Hazes op de markt. In de zomer van 2016 verscheen van Lesley Williams trouwens ook al een remake van dit liedje.

Lees meer...

DrostA-AllesA3AAN DROST – JE BENT ALLES

Je bent op wie je lijkt..!

• DE BLESSE • Een jaar na zijn deelname aan Showmasters (de zoektocht naar een nieuwe tv-presentator), scoorde Jan ten Hoopen (72) in 1989 een behoorlijke hit (zijn enige) met het liedje ‘Je Bent Alles’. Adriaan Drost (44) heeft het liedje nu opgepakt, in modern jasje laten steken en op single laten persen. Voor met name de iets oudere muziekliefhebber zal er dus sprake zijn van herkenbare klanken. Het is in elk geval een pakkende en vrolijke meezinger geworden. Momenteel is de Friesche zanger druk in de weer met de opnames voor een nieuw album dat in het voorjaar van 2019 wordt verwacht.

Lees meer...

SchuurmansR-ZelfsRENÉ SCHUURMANS – ZELFS IK HEB IETS TEVEEL GEDRONKEN

Ow.. we nemen er nog eentje.. op het leven..!

• ST. MICHIELSGESTEL • Bijna 15 jaar nadat hij solo ging, 6 albums, 2 live-concerten en vele successingles later, presenteert René Schuurmans (54) een compleet nieuwe single: ‘Zelfs Ik Heb Iets Teveel Gedronken (Release 09.11.18). Een toch best verrassende titel, een aparte melodie ook maar verder muzikaal gezien helemaal René Schuurmans! Zelfs eentje met de sound ook waarmee hij doorbrak nu zo’n 10 jaar geleden. Uitermate vrolijk, pakkend, feestelijk, hoog meezing- en mee zwaaigehalte én het staat garant voor een opperbeste stemming in de kroegen en bij de podia waar de Brabander zijn opwachting zal gaan maken.

Lees meer...

Picobello-SterrenPICOBELLO – ZOLANG ER STERREN AAN DE HEMEL STAAN

Liefde doet soms pijn..!

• HEERDE • In 2000 is het duo Picobello ontstaan, het waren hun fans die met deze naam op de proppen kwamen. Met het succes van de single ‘Liefde Is Meer’ stond het duo direct goed op de kaart, waarna ‘Vlieg Je Met Jij Naar De Sterren en ‘Stil Verlangen’ ook goed werden ontvangen. In 2012 nam Gert De Jong (Heerde op 4.4.1962) het stokje over. Bij velen is hij bekend mensen van zijn deelnames aan zangwedstrijden waarbij hij veelvuldig de prijzen pakte. Betsy, die al vanaf 1979 in het artiestenvak zit, heeft zeker ook haar sporen verdiend. Liedjes als…

Lees meer...

WestJ-NeeJOHN WEST – NEE IK RIJ NIET (WANT IK WIL DRINKEN)

Single voorloper van concerttournee..!

• DEN HAAG • Afkomstig van het in maart jl. verschenen album ‘Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw’ lanceert de Haagse volkszanger John West (30) het liedje ‘Nee Ik Rij Niet (Want Ik Wil Drinken)’. West wil absoluut niet met het bestraffende vingertje wijzen, hij is zelf ook niet vies van een glaasje, maar weet tegelijk dat een avondje drinken en zelf naar huis rijden een slechte combinatie is. “Per jaar treed ik zo’n 250 keer op in diverse locaties”, zegt hij. “Daar zie ik natuurlijk veel mensen die een gezellige avond hebben met een drankje erbij. Helaas neemt niet iedereen aan het eind van de avond zijn verantwoordelijkheid…

Lees meer...

DamsM-WatMARTIN DAMS – WAT BEN JE ZONDER JE VRIENDEN

Van links naar rechts..!

• WESTERHAAR • Je kan er niet omheen ‘Bye Bye Belinda’ is dé hit van Martin Dams (48). Het dik 10 jaar geleden uitgebrachte liedje wordt door een breed publiek meegezongen. Na zijn avonturen bij de Piratentoppers én zeker ook bij Ancora, is Martin bekend om zijn warme sound, sinds 2015 weer solo met toch alweer 6 singles als resultaat. Het eerder dit jaar verschenen liedje ‘Geluk Voor Iedereen’ haalde de HHF-TOP40 en ook voor Martin zelf is dit liedje een succes gebleken: “Na jaren van schitterende producties en veel prachtige optredens en mooie successen..

Lees meer...

KayJ-AchterafJOHNNY KAY – ACHTERAF

Tweede single van Fries talent..!

• SNEEK • Johnny Kamminga (29), geboren en getogen in Sneek, heeft één grote passie in zijn leven en dat is zingen. Reeds op jeugdige leeftijd ontdekte hij al dat op de voorgrond treden, zingen en optreden.. zijn ding is. Deze ondertussen allround zanger deed jaren geleden mee aan Popstar waar hij de laatste 14 haalde. Johnny, onlangs geslaagd voor rijinstructeur, zingt zowel Engels- als Nederlandstalig, van de Hollandse meezingers tot de huidige popmuziek in uiteenlopende muziekstijlen. Eerder dit jaar verscheen…

Lees meer...

MahieuK-TulpenKAREL MAHIEU – ALS IK NAAR JOU KIJK ZIE IK TULPEN

Opvallend..!

• DEN HAAG • Karel Mahieu ontving als 13-jarige louter lovende kritieken als hij op zeer volwassen wijze Elvis Presley weet te coveren tijdens The Voice Kids. Drie jaar later zijn de verwachtingen bijzonder hooggespannen als het Haagse talent zijn debuutsingle ‘Oh Jij, Ja Jij’ uitbrengt. “Van Karel Mahieu (17) gaan we nog véél meer horen in de toekomst”, zo werd vorig jaar geschreven tijdens de introductie van deze zanger. Zijn derde single ‘Als Ik Naar Jou Kijk Zie Ik Tulpen is een verrassende feel good track welke je in maart-april zou verwachten. Een lekker vlot middle-of-the-road liedje waarop Karel heel clean zijn teksten…

Lees meer...

PlaisierJ-DonkerJOERI PLAIZIER – DANSEN IN HET DONKER

Durf je zelf eens te verliezen..!

• HANK • Een kleine 10 jaar is Joeri Plazier alweer actief als zanger. Na liedjes in diverse stijlen te hebben uitgebracht lijkt de Brabander sinds vorig jaar ‘zijn sound’ te hebben gevonden. Trendy, fris, catchy en dansbaar zijn de kreten welke je aan die sound mag hangen. Zijn nieuwe single ‘Dansen In Het Donker’ (release 2 nov.) is gemaakt op de wereldhit ‘Dancing In The Dark’ van Bruce Springsteen uit 1984. Muzikaal gezien is er uiteraard erg weinig van het origineel overgebleven want het geheel is verpakt in de Plaizier-sound en dus is het een moderne Hollandse danceplaat geworden die echter snel blijft hangen!

Lees meer...

Jelmer-VannachtJELMER – VANNACHT

Tweede single Friese feestzanger…!

• DOKKUM • Jelmer (De Vries) kan omschreven worden als een feestzanger die met veel passie en liefde voor de muziek, van elke gelegenheid een gezellig feest te maken. Zijn liefde voor muziek gaat met name uit naar het Nederlandstalige lied, waarbij nummers van o.a. Jan Smit, André Hazes jr. en Nielson op zijn setlist heeft staan evenals medleys van toen. Eerder dit jaar verscheen zijn debuutsingle ‘Als Jij Maar Met Mij Danst’ dat naar verluidt volop is gedraaid in ons land. Na lang zoeken en overleg om het juiste liedje te vinden, is nu Jelmer’s tweede single ‘Vannacht’ uitgebracht. Aanstekelijk, vrolijk en lekker poppy!

Lees meer...

BernardH-BlijfHENK BERNARD – BLIJF VANNACHT BIJ ME

Passie..!

• ST. MICHIELSGESTEL • Binnenkort verschijnt er weer een nieuw album van Henk Bernard (52), hij die sinds 2008-2009 lief, leed maar zeker ook de lach van het leven bezingt met Hollandse schlagers. Al een tijdje ook boven de grote rivieren populair en met toch ook een paar klassiekertjes op zijn naam waaronder ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast (Geniet Van Het Leven)’. Het op 23 november a.s. te verschijnen nieuwe album heet ‘Elke Dag Met Jou’ en hiervan is de door Tom Peters geproduceerde track ‘Blijf Bij Me Vannacht’ als single vast vooruit gestuurd…

Lees meer...

EversdijkS-LeefSIMONE EVERSDIJK – LEEF !

In dit moment..!

• ZEVENBERGEN • Nog geen half jaar na haar allereerste optreden pakte Simone dit jaar meteen door middels de release, afgelopen augustus van haar debuutsingle ‘Ik Mis Je Zo’. Het liedje o.a. bekend van Wil Tura is volop gedraaid en kreeg een prima notering in de HHF-TOP40. Simone (33) is voordien vooral achter de schermen bezig geweest als koorzangeres en tekstschrijfster, maar nu treedt ze zelf op de voorgrond. Haar nieuwe single ‘Leef’ (release 3 november) gaat over tegenslagen en doorzettingsvermogen: “Wat er ook gebeurd in het leven, al zit het soms even tegen... geniet en leef”!

Lees meer...

WestGT-ZomerliefdeGERDA & TERRY WEST – ZOMERLIEFDE

Je hoeft niet te reizen als je thuis genieten kan..!

• PEKELA • Terry West (56) maakt in 2014 solo zijn muzikale comeback nadat hij jaren met Joly West muziek maakte en optrad. Nadat zij in 2013 nog deelnamen aan Bloed, Zweet & Tranen, overleed Joly (†52) moeder van drie kinderen, op 26 september van datzelfde jaar aan de gevolgen van een hersentumor. Inmiddels zijn we dus 5 jaar later en meldde Terry zich de laatste paar jaar maar dan geflankeerd door Gerda, Fenny en Aïsha. Nu komt de Groninger met ‘Zomerliefde, opnieuw een duet met Gerda. Een paar keer draaien leert dat deze vrolijke single best wel eens hoog op menig playlist terecht zou kunnen komen.

Lees meer...