Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

HartkampJ-AleJOEY HARTKAMP – ALE ALE ALE

Leve de lol dus.. uit je bol deze zomer…!

• ARNHEM • Vorig jaar mocht Joey de prestigieuze Buma NL Award voor ‘Grootste Talent’ uit handen van Erik de Zwart ontvangen, werd hij eind van dat jaar door publiek op HollandseHitsForum.nl gekozen tot “Beste Opkomende Artiest 2017” en groeiden zijn singles ‘Ik Vind Je Sexy’ en ‘Hé Jij’ uit tot serieuze airplayhits. Die eerste bereikte medio augustus zelfs de eerste plaats van de HHF-TOP40. Joey heeft ‘zijn ding’ gevonden zo lijkt het want ook zijn nieuwe single ‘Ale Ale Ale’ bezit de ingrediënten van de twee voorgangers. Jeugdig, energiek, vrolijk, dansbaar, toegankelijk én..

Lees meer...

Jannes-HerkenJANNES – JOU HERKEN IK MET MIJN OGEN DICHT

Jij bent een deel van mij..!

• NOORDESCHUT • Met zijn Ahoy-concert in 2012 kwam de helft van zijn muzikale droom uit, die andere helft werd 7 oktober 2017 gerealiseerd want Jannes (bijna 45) vierde toen zijn 15-jarig artiestenjubileum in een uitverkocht GelreDome te Arnhem. Van zijn laatst verschenen studioalbum ‘Gevoel Van Samen Zijn’ waarvan de gelijknamige single in april de eerste plaats van de HHF-TOP40 bereikte, is nu de track ‘Jou Herken Ik Met Mijn Ogen Dicht’ verschenen. Na een gevoelige en klein melancholieke start volgt een karakteristieke zomerse meezinger met muzikale invloeden uit het diepe zuiden.

Lees meer...

HardersH-BailarHENK HARDERS – BAILAR BAILAR

“Belangrijk dat ze dansen op mijn muziek..”.

• STADSKANAAL • Zomers, eigentijds en verrassend, zo mag ‘Bailar Bailar’ de nieuwe single van Henk (50) wel worden genoemd. ‘Bailar Bailar’ wat in het Spaans ‘Dans Dans’ betekent, is wat Henk belangrijk vindt, namelijk dat iedereen danst op zijn muziek. Henk is getrouwd, vader, keukenverkoper en zingt al vele jaren te beginnen in zijn eigen badkamer. Henk was als kind al bezeten van muziek. In 2009 debuteerde Harders met de single ‘Zie Ik Een Ster’. Inmiddels heeft de Groninger diverse singles op zijn naam staan en stond hij al eens op het podium van het Mega Piratenfestijn.

Lees meer...

SandbergenR-MetRAMON SANDBERGEN – MET JOU MEE

Aanstekelijke sound uit tot dansen, sjansen en meezingen..!

• HOOFDDORP • Ramon (46) is geboren op drie hoog in Amsterdam West, later verhuist hij naar het zuidoosten van de hoofdstad en nog wat later naar Vinkeveen. Zanglessen gaat hij volgen, deelnames aan talentenjachten en elk weekend zong hij wel ergens op het Rembrandtplein. Hij won de talentenjacht van Het Jordaanfestival waarna zijn debuutsingle ‘Ik Geef Wat Ik Je Kan Geven’ verscheen. Inmiddels staat Ramon ’s teller al op 5 singles inclusief zijn nieuwste. Tijdens de brainstormsessie met producers Bram Koning en Jeroen Dirksen was het onderwerp allang duidelijk..

Lees meer...

StanekeD-Wereldwonder18DANNY STANEKE – WERELDWONDER (2018)

Moombahton remix van debuutsingle..!

• BREDA • Danny Staneke (32) volgde een timmeropleiding en is nu alweer een aantal jaren dakdekker. In het uitgaansleven kwam Danny in aanraking met Nederlandstalige muziek en bezocht hij graag feestcafés alwaar het zingen voor hem begon. Na het volgen van zanglessen volgde in 2014 zijn debuutsingle ‘Wereldwonder. Vier jaar na die release en enkele vervolgsingles verder, is nu een moderne dansbare Moombahton remix verschenen van dit liedje.

Lees meer...

BosB-OndertussenBOWIE BOS – ONDERTUSSEN

Twintiger lanceert derde single..!

• AMSTERDAM • Bowie (22) is sinds 2015 actief in het kroegencircuit in en rond onze hoofdstad. Na het volgen van zanglessen treedt hij nu volop op in zijn eigen regio tot zelfs aan de Spaanse Costa's en op Gran Canaria. Medio 2017 verscheen zijn debuutsingle 'Een Knipoog' maar ondertussen heeft hij al drie singles op zijn conto. Afgelopen maart van dit jaar stuurde Bos tekstschrijver/componist Hans Louws een berichtje met het verzoek of hij iets voor hem zou kunnen betekenen. Uiteindelijk werd ‘Ondertussen’ opgenomen waarvoor een zonnige videoclip op het strand is geschoten.

Lees meer...

AndrewsN-DingNIGEL ANDREWS – IK DOE MIJN EIGEN DING

Rotterdammer debuteert met feestelijke meezinger..!

• ROTTERDAM • Toen Nigel (22) nog maar net kon lopen stond hij al op het podium tijdens playbackshows in Oostvoorne. Hoewel zingen nog niet aan de orde was, wist Nigel wel dat zijn plek in de spotlights is. Op zijn 14e ging hij aan de slag als dj op feesten en partijen en later krijgt hij zijn eigen radioprogramma bij de lokale omroep. In 2006 startte Nigel met theaterlessen en een jaar later kwamen hier dans- en zanglessen bij. Via karaoke ontdekt hij in 2012 het zingen…

Lees meer...

VoormolenR-UurtjeROGIER VOORMOLEN – UURTJE MINDER

Met ijzeren precisie tikt je klokje door..!

• ALKMAAR • Vanaf zijn 17e doet Rogier al mee aan talentenjachten en bij één ervan wordt hij ontdekt Er worden enkele nummers voor Rogier geschreven, hij wordt steeds vaker geboekt voor feesten en optredens en vanaf 2005 wordt Rogier huiszanger bij Café Peter Beense. Na 12 jaar geeft de geboren Haarlemmer in 2017 aan te stoppen met zijn zangcarrière. Niet veel later komt hij terug op zijn beslissing. Na ‘Een Vrolijk Liedje’ en ‘Zijn Het Je Ogen’ lanceert Rogier (42) nu het liedje ‘Uurtje Minder’ dat een melodieuze danceachtige meezinger is, met eigentijdse muzikale invloeden.

Lees meer...

OffenbergB-ZieBOB OFFENBERG – ALS IK JOU ZIE

Vierde single van ‘Mijn Trots’..!

• SCHIEDAM • Bob (22) sluit met zijn nieuwe plaat ‘Als Ik Jou Zie’ de promotie periode van zijn laatste album ‘Mijn Trots’ af. Op 28 mei vorig jaar kreeg hij uit handen van Frans Bauer het eerste exemplaar overhandigd van genoemd album. Inmiddels zijn van dit album al drie tracks op single verschenen en met ‘Als Ik Jou Zie’ komt de teller op vier te staan. “Dat is tevens de laatste. Als het goed is komt er in oktober een gloednieuwe productie van mij uit”, glundert Bob. Het onderwerp van zijn nieuwe single spreekt hem erg aan. Het gaat namelijk over een meisje. “Trefwoorden als verliefdheid, zweven en fantasie passen perfect bij me…

Lees meer...

HolzkenD-HartDIEGO HOLZKEN – HOE KAN IK JE HART BEREIKEN

Tweede single van Limburgse volkszanger..!

• SITTARD • Bij Diego (25) speelt muziek al van jongs af aan een belangrijke rol in zijn leven. Op feestjes stond hij vaak met een microfoon in zijn handen liedjes te zingen. Tijdens een artiestenreis in 2015 kreeg hij de kans een liedje te zingen tijdens een artiestenavond. Dit optreden leverde hem veel positieve reacties op. In mei 2016 besloot Diego om serieus verder te gaan met zijn zangcarrière als volkszanger en eind 2017 verscheen zijn debuutsingle ‘Alleen Jij’ (100.000+ views). Zijn tweede single ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ is een lekker ritmische, trendy en jeugdige zomerse meezinger.

Lees meer...

KleinjansP-WereldPIERRE KLEINJANS – JIJ BENT DE WERELD VOOR MIJ

Vanuit de goot naar de hemel..!

• CAPELLE A.D. IJSSEL • Pierre Kleinjans (51) groeit op in een muzikale familie in Zuid-Limburg. Vanaf zijn derde gaat hij wat drummen en later gaat Pierre zich richten op zingen. Zanglessen volgen evenals deelnames aan talentenjachten. In 2008 verschijnt zijn debuutsingle ‘Vreselijk Zin In Jou’ dat een jaar nadien gevolgd wordt door de release van zijn debuutalbum ‘Veelzijdig’. Voor zijn nieuwe single, de sferische popballade boordevol romantiek ‘Jij Bent De Wereld Voor Mij’, heeft Pierre een geheel nieuw team om zich heen verzameld.

Lees meer...

TomassenP-DroomPIET TOMASSEN – MIJN DROOM

Nieuwe Heintje of Jantje Smit wordt al geroepen..!?

• UTRECHT • Hij is nog niet eens 10 als van de Utrechtse zanger in 2018 zijn debuutsingle ‘Mijn Droom’ van de persen rolt. Reeds bewierookt in het artiestenwereldje als zou Pietje de nieuwe Heintje, Wilma of zelfs Jan Smit zijn. Breken dergelijke sterren anno nu nog door zoals dat vroeger gebeurde, en is dat inderdaad ook voor Pietje weggelegd? De toekomst zal het leren! Met grote voorbeelden als André Hazes, John West, Sieneke en Marianne Weber droomt deze jongeman van een optreden met Hazes Jr. in de Arena! ‘Mijn Droom’ is zo’n typische Hollandse (piraten) meezinger dat menig liefhebber zal gaan vermaken én raken!

Lees meer...

HelemaalHollands-DelenHELEMAAL HOLLANDS – IK WIL ALLES MET JE DELEN

“Samen met je janken..”!

• ROTTERDAM/OUD-BEYERLAND • Na de twee toch best verrassende popschlagers ‘Geboren Om Met Jou Te Vrijen’ en ‘Dans Op De Tafel’, keren de mannen van Helemaal Hollands met hun nieuwe single ‘Ik Wil Alles Met Je Delen’ terug naar wat toch méér hun ding lijkt; feest met een knipoog naar de kroeg en dansvloer. Gekozen is om Maywood ‘s krachtige popballade ‘Ik Wil Alles Met Je Delen’ uit 1990..

Lees meer...