Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

LaatdW-DatWENDY DE LAAT – DAT DOE JIJ

“Zowwwww vet”, aldus de zangeres..!

• OOSTERHOUT • x

“De nieuwe single gehoord, en ik vind 'm zooowww Vet”, aldus een zeer enthousiaste Wendy (41) de Laat over haar nieuwste plaat, het swingende en dansbare feel good liedje ‘Dat Doe Jij’. Direct na haar vakantie dook ze de studio in, om daar dit door haar zelf geschreven liedje op te nemen. De laatste jaren tekende de goedlachse Brabantse, die onlangs haar winkeltje ‘Wendy ’s Lifestyle’ opende, al voor diverse singles nadat ze in 2014 debuteerde met het door haar zelf geschreven ‘Zonder Jou’. Vanaf 10 oktober is de nieuwe single van Wendy de Laat verkrijgbaar en 21 oktober wordt het gepresenteerd in Oosterhout.

Lees meer...

ChristianD-OogDENNIE CHRISTIAN – OOGVERBLINDEND

Ontstaan na een ontmoeting met opvallende Delftse dame..!

• WARDENBURG (D) • In 2017 is Dennie (62) voor velen, dé verrassing van het tv-programma de ‘Beste Zangers van Nederland’ waardoor erkenning voor diens zangkwaliteiten alleen maar verder toeneemt. Dennie oppert na zijn deelname hieraan dat hij denkt aan een theatertoer. Tijdens het Varend Corso van 2017 in het Westland, had Dennie een eigen boot in de jaarlijkse optocht door de wateren aldaar. Bij aankomst in Delft was het dringen om met Dennie op de foto te kunnen. Opeens was daar een bijzondere dame die zich er speciaal voor had gekleed in een jurk met Delfts Blauwe figuurtjes….

Lees meer...

ToolenVdE-ZondenEDWIN V. D. TOOLEN – ZEVEN ZONDEN

‘Sieben Sünden’ weer eens opgepakt..!

• SCHIEDAM • Jaren vernamen we, op platengebied dan toch, niets van de in Delft geboren Edwin (39). Echter dit jaar verscheen hij weer eens ten tonele met een single ‘Hup Faldera’ dat we toch wel een erg gedateerd vonden. Nu opnieuw een cover van de zanger getiteld ‘Zeven Zonden’. De trouwe volger van het Nederlandstalig kent het als ‘Als Je Lacht’ (2005) van Thomas Berge terwijl Vlaming, en één van de leden van Klubbb3, Christoff (de Bolle) het ook uitbracht als ‘Zeven Zonden’ in 2008. Het blijft een leuk pakkend liedje al moet gezegd dat eerder genoemde versies ook anno 2018 nog volop gedraaid worden in den lande.

Lees meer...

HermanR-OfficieelRAYMON HERMANS – OFFICIEEL

Van de kaart..!

• ST.WILLEBRORD • Sinds 2-3 jaar staat de 24-jarige Raymon Hermans stevig op de Hollandse hitkaart, iets wat wij al sinds zijn debuutsingle in 2010 voorspelden trouwens. Zowel op de radio, bezien de enorme aantallen YouTube-views maar zeker ook op de bühne worden liedjes als ‘M’n Favoriet’, ‘Fenomeen’, ‘Nu Of Nooit’, ‘Al Laat’, ‘Gevallen’ en het eerder dit jaar verschenen ‘Toekomst’, uitstekend opgepakt. De jonge Brabander begint dan ook langzaamaan door te dringen tot de elite van dit muziekwereldje. Zijn nieuwe single is, traditiegetrouw haast, voorzien van een zeer korte titel: ‘Officieel’…

Lees meer...

HioffmanR-MooieROY HOFFMAN – DIE MOOIE TIJD MET JOU

Gevoelig met een blik naar het verleden..!

• APELDOORN • Vijf jaar geleden tekende de uit Apeldoorn afkomstige Roy (27) voor zijn debuutsingle ‘Als Ik Jou Zie’. Hij is een groot liefhebber van het levenslied met Marianne Weber, Frans Bauer en Koos Alberts, als grote voorbeelden. Anno 2018 tekent hij voor ‘Die Mooie Tijd Met Jou’, zijn zesde single alweer en opnieuw gebakken in Arnhem bij Emile Hartkamp. Een meezinger met schlagerinvloeden, ditmaal geen feest maar met ruimte voor gevoel en daarnaast een liedje met een zeker nostalgische feel. Roy moet wat ons betreft zijn vibrato wel wat inperken, het klinkt wat te onnatuurlijk op momenten nl. Less is more!

Lees meer...

AlgraE-LachESTHER ALGRA – LACH MET EEN REDEN

Leg je lat niet te hoog, en zie altijd een regenboog..!?

• HEERENVEEN • “Met mijn 2e single wil ik graag doorgeven, dat opgeven geen optie is! Ik, met vele mensen, maken we lief en leed mee. Met deze mooie single geef ik mij zelf kracht en ik hoop vele anderen. Focus op de toekomst en geef elkaar een steun in de rug”, aldus Esther Algra. Het liedje is gestoken in frisse en toch ook wat nostalgische aanvoelende disco-setting. Puntje is wel de titel; ‘Lach met een reden’, alsof velen incluis jij zelf, niet oprecht lachen, althans dat halen wij eruit. Daarnaast holt het liedje qua tekst van cliché naar cliché maar dat de zangeres een aantrekkelijk en onderscheidend stijltje te pakken heeft, is zeker!

Lees meer...

SpelJ-ZegJAN SPEL – ZEG ME

Single voorloper van gelijknamig album..!

• HOORN • Zo’n 18 maanden geleden alweer verscheen ‘Ik Wil Je Bij Me’, de laatste single van Jan Spel (25). Zijn nieuwe track 'Zeg Me' is echter de voorloper van het gelijknamige album dat op 24 november a.s. zal verschijnen. En dat verklaart dus meteen de relatieve stilte rond de zanger. Een trendy en dansbare song waarmee Jan toch een geheel ander geluid laat horen dan eerdere liedjes die een meer volks karakter bezaten. Tekst en melodielijn zitten snel in het hoofd en daarnaast pakt ook de muziek, dat wat Arabische invloeden lijkt te herbergen, vrij vlot!

Lees meer...

KroesW-GaanWOLTER KROES – WE GAAN NOG EVEN DOOR

We volgen onze dromen, het mooiste moet nog komen..!

• WESTZAAN • ‘We Gaan Nog Even Door’, zo heet het concert dat Wolter Kroes 30 maart volgend jaar geeft in de Afas Live en dat alles vanwege zijn 30-jarig artiestenjubileum. Nadat zijn concert in Koninklijk Theater Carré (4 december) binnen enkele minuten was uitverkocht wist de Zaankanter het zeker.. dit moet snel een vervolg krijgen. “Ik moest dus aan een grotere locatie denken en ik kwam al vrij snel uit bij AFAS Live. Ik ken dit nog als HMH en hier heb ik al vaak mogen staan…

Lees meer...

DaalvR-GenietROB VAN DAAL – GENIET VAN ELKE DAG

Even was ie de weg kwijt..!

• RAAMSDONKSVEER • “Adem in en adem uit, geniet van elke dag en leef het leven met lach..”, dat is de strekking van de nieuwe single van de Brabantse ras-entertainer Rob van Daal (56) die allang geen introductie meer behoeft natuurlijk. Na liedjes als ‘Als Je Echt Van Iemand Houdt’, ‘Alles Heeft Een Reden’ en ‘Jij Bent Niet Alleen’ die zowel qua tekst als muziek de serieuze kant opzochten, is ‘Geniet Van Elke Dag’ weer een ouderwetse Van Daal-feestplaat. Eentje die bruist van de gezelligheid en dus zowel bij zijn optredens als bij de radiozenders zal zorgen voor een uitstekende sfeer!

Lees meer...

HeerenJ-GeraldineJOHAN HEEREN – GERALDINE

Ce magnifique.. Mesdames et Messieurs!

• ROOSENDAAL • Zijn voorliefde voor muziek van Elvis en Jack Jersey is allang geen geheim meer. Ook nu heeft Johan Heeren (50) een liedje van die laatste in een modern muzikaal jasje laten steken. En daar waar hij zijn liedjes regelmatig in zowel het Nederlands- als Engelstalig uitbrengt, is er nu sprake van een ietwat ondeugende maar ook vrij onschuldige inbreng van een zwoel klinkende Francaise; Geraldine dus! Haar rol wordt in de videoclip en op de hoes trouwens vertolkt door zangeres Wendy Woop. En wat het liedje betreft, wij denken dat ‘Geraldine’ het beste is wat Johan uitbracht na ‘Dromen’ dat in 2013 verscheen.

Lees meer...

LabeeY-LachYOERI L’ABÉE– LACH NOG ÉÉN KEER

Koerswijziging..!

• ETTEN-LEUR • Toen Yoeri L’Abée zich aandiende in 2007-2008, vermoedden wij grote mogelijkheden voor de jonge Brabander. In al die jaren hebben we Yoeri (27) op de voet gevolgd als een interessant artiest met gerede kansen op een nationale doorbraak, dachten wij. Het is er misschien nog niet helemaal uitgekomen maar nu, in 2018, vaart hij ineens een geheel andere, en voor velen vast ook verrassende muzikale koers. Hij veranderde van studio, van platenlabel maar, en dat is misschien nog wel het meest opvallende.. óók van stijl!

Lees meer...

BiancoS-NetSOFIA BIANCO – NET ALS JIJ

Onderscheidend jazzy..!

• AMSTERDAM • Nederlandstalig old school-jazzy in een nieuw jasje, dat is hoe Sofia Bianco (26) haar eigen smaak en stijl omschrijft. Ze wil zich graag onderscheiden in het Nederlandstalige muziekwereldje. De geboren Amsterdamse kreeg het zingen letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten daar oma haar hele leven heeft gezongen in binnen- en buitenland. In maart van dit jaar verscheen van Sofia debuutsingle ‘Speel Het Spel’ waarover op deze website als volgt is geschreven: “Een zangeres met een lichte maar prettig in het gehoor liggende sound…

Lees meer...

HilleL-EngelLYTSE HILLE – DIE ENGEL

De liefde draagt z’n eigen geheim..!

• DRACHTEN • In 2016 vierde Hille de Vries, zijn 10-jarig jubileum met een concert en de release van het 2CD-album ‘Zolang Er ’n Droom Bestaat’. Sindsdien verschijnen met grote regelmaat feestsingles van de Fries die naast dat zij veelvuldig op de radiozenders zijn te horen, ook goed moeten scoren in de feesttenten en -zalen als ook in de kroegen. Als voorloper op zijn nieuwe album ‘Mazzel’ brengt de in Leeuwarden geboren Hille (43) nu het liedje ‘Die Engel’ uit. In tegenstelling tot het wel erg platte ‘Worstenlied’, is dit een levenslied met een serieuze toon. Tijd voor bezinning dus!

Lees meer...