Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

HofmansA-LuisterARNOLD HOFMANS – LUISTER LIEF

Uit ‘Smeris’..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Met ‘Luister Lief’ presenteert Arnold (34) zijn allernieuwste single. Het betreft een bewerking van een liedje van Jeroen van Koningsbrugge uit de TV serie ‘Smeris’. “Ik hoorde dit regelmatig voorbij komen tijdens deze serie, en ik vond het zo’n goed liedje, dat ik op het idee kwam om hier een eigen versie van te maken. Samen met producer Kees Tel ben ik hiermee aan de slag gegaan, en ik ben trots op het resultaat”, aldus Arnold over zijn nieuwe single.

Lees meer...

Susanna-ZomerliefdeSUSANNA – ZOMERLIEFDE

Speelt ze hard-to-get..?

• SOEST • Via playbackshows, het door Frans Bauer gepresenteerde TV programma ‘1000 Sterren Stralen’ en via haar uitverkiezing tot ‘Prinses van het Nederlandstalige lied’, krijgt de in Amersfoort geboren Susanna (34) voet aan de grond binnen het Nederlandstalige circuit. Met singles als ‘Ik Heb Liever Dat Je Gaat’, ‘Ik Heb Genoeg Van Jou’, ‘Laat Mij M’n Gang Maar Gaan’ en het vorig jaar uitgebrachte ‘Ciao Ciao Amore’ weet ze steeds meer aandacht te genereren en staat de zangeres uiteindelijk steeds vaker op de podia. Haar nieuwe single ‘Zomerliefde’ is er eentje die duidelijk afwijkt van haar eerder uitgebrachte liedjes…

Lees meer...

SmitJ-SlapenClark-FariaJAN SMIT, ALAIN CLARK & GLEN FARIA – SLAPEN

Voorproefje Beste Zangers 2018..!

• VOLENDAM • Het programma ‘Beste Zangers Van Nederland’ (Avrotros) heeft al heel wat moois voortgebracht. Grote hits maar ook artiesten die serieus doorbraken. Vanaf 1 september start weer een nieuwe serie met o.a. Lee Towers, Tino Martin en Trijntje Oosterhuis. Zet wat muzikanten bij elkaar en er ontstaat altijd wel iets. In dit geval krijgt u middels het zomerse, lekker ritmische en akoestische ‘Slapen’ van Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria alvast een voorproefje op de nieuwe reeks!

Lees meer...

HazesA-LaterANDRÉ HAZES – LATER KOMT DE SPIJT

We moeten onze eigen weg weer gaan..!

• ROTTERDAM • Komende oktober zal zijn album ‘Wijzer’ een opvolger gaan krijgen en dus is de track ‘Later Komt De Spijt’ de eerste in een nieuwe cyclus van André Hazes (24). In diezelfde maand staat Dré ook weer in Ahoy maar nu gaat hij ook de grens over want in november volgt een concert in de Lotto Arena te Antwerpen. Inmiddels kreeg het televisiepubliek via een real-life soap (gemiddeld zo’n 600.000 kijkers) te zien dat André en zijn Monique al dan niet tijdelijk uit elkaar zijn. Zijn nieuwe single is een toegankelijke, luchtige, vrolijke en uptempo meezinger waarin een hoofdrol is weggelegd voor de blazers.

Lees meer...

HarmsR-ZijnREMKO HARMS – ÉÉN ZIJN

Eerst NL-talige single na LA The Voice..!

• SCHIEDAM • Al vanaf zijn twaalfde zingt Remko (36) bij grote klassieke concerten en laat hij van zich horen tijdens de Gospel Choir EO Jongerendagen. Hij studeerde aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en stond al tijdens zijn studie op de planken. Hij was onder meer te zien in Rembrandt De Musical (als de Rattenvanger), Les Misérables, Doornroosje (als Jonathan) en de musicalproducties Máxima, Rent, Into the Woods en Sweeney Todd. In 2010 treedt hij toe tot de mannengroep LA The Voices…

Lees meer...

UrkvR-ZieSideKickRUBY Ft. SIDE KICK – IK ZIE JOU

Verboden vrucht? Si.. Si..!

• KATWIJK • De in 1976 geboren Ruby van Urk trekt al op jonge leeftijd de stoute schoenen aan en staat zodoende ineens op het podium van Gerard Jolings Karaokeshow. Ze wint en hierna produceren en schrijven Fluitsma & Van Tijn én Han Kooreneef haar debuutsingle; ‘Doe Iets’. Naast als solozangeres gaat Ruby vanaf 2014 deel uit maken van gelegenheidsformatie De Meiden samen met Judith Peters, Theresa Stam en aanvankelijk ook met Sasja Brouwers. Hun eerste single ‘Zomer’ bereikt de eerste plaats in de HHF-TOP40. Onlangs nog verscheen van Ruby de Engelstalige single…

Lees meer...

DisselH-VerlegenHENK DISSEL – VERLEGEN

‘Het gevoel’ van.. een zomer vol liefde!

• ZEIST • Wat een verrassing maar wat een succes ook! We hebben het over ‘Het Cafeetje’, de begin januari gelanceerde laatste single van Henk (27). Deze feest/kroegenplaat groeide uit tot een groot landelijk succes. Maar het was natuurlijk wel totaal iets anders dan Dissel-hits als ‘Een Bom’, ‘Bijna’ of ‘Rood Fruit’ om er maar een paar te noemen. Met zijn nieuwe single ‘Verlegen’ keert de zanger echter weer terug naar de vrolijke uptempo feelgood-sound zoals we die kennen van hem. Deze luchtige poppy track heeft echter wel een duidelijke zomerse touch meegekregen door het gebruik van de accordeon…

Lees meer...

OostromA-KomARJON OOSTROM – KOM MAAR OP

Opzwepend zomers..!

• MADE • In 2012 wordt het liedje ‘Schudden’, uitgevoerd door Arjon Ft. DJ Nelis (Leeman) uitgeroepen tot HHF-Zomerkanjer. Arjon ‘s debuutalbum ‘Lekker Lekker’ verschijnt 2 jaar nadien en hierna is de Brabander te zien bij achtereenvolgens Bloed Zweet En Tranen in 2015 en onlangs, óók bij SBS, trad hij op bij ‘Topper Gezocht’. Zijn zomersingle voor 2018 is ‘Kom Maar Op’ geworden. De zanger die volgend jaar veertig hoopt te worden, tekent daarmee voor een dansbare track op een hoog tempo, eentje met zowel Spaanse- als feest invloeden dat vooral een podiumplaat lijkt. Release is 29 juni!

Lees meer...

BraaksmaW-MooierWESLEY BRAAKSMA – MOOIER ALS JE LACHT

Debuut van Noord-Hollander..!

• ALPHEN A.D. RIJN • Wesley (25) groeide in Medemblik op met de muziek van Andre Hazes Sr. 3 jaar geleden vond hij het tijd om ook zelf eens achter de microfoon plaats te nemen. Dit met als voorbeelden Andre Hazes Jr. en Jeffrey Heesen. Vele talentenjachten liep Wesley af. Nederlandstalig repertoire overheerst maar Wesley zingt zeker ook Engelstalige top hits. De zanger wil nu graag verder en hogerop proberen te komen. MR Music Events bood Wesley onlangs in 2018 contract aan en zangcoach Ingrid Simons werd ingeschakeld. Dit alles leidde tot de debuutsingle ‘Mooier Als Je Lacht’.

Lees meer...

MoeskroenP-BellaPATER MOESKROEN – BELLA CIAO

Proosten op de helden en kameraden..!

• N.BRABANT • In de zomer van 1985 toeren een aantal vrienden met een straatmuziekgroep door Frankrijk. Op de terugweg door België passeert het straatorkest de stad Moeskroen; het plan wordt opgevat een nieuwe band te introduceren; Pater Moeskroen is een feit. Nu bijna 35 jaar en vele hits later, lanceert de formatie de single ‘Bella Ciao’. Het zeer aanstekelijke vrolijke en uptempo liedje blijkt al enige tijd op de plank te liggen maar nu is gekozen deze per 29 juni als single uit te brengen.

Lees meer...

CoppensT-WeetTHOM COPPENS – WEET JIJ

Brabander klaar om stappen te zetten..!

• VELDHOVEN • Thom (26) groeit op in een familie waar iedereen iets in de muziek doet. De familie heeft zelfs een eigen harmonie met daarin zijn ouders, meerdere ooms, neven en nichten. Dus Thom kon niet achter blijven en zo debuteerde hij op 16-jarige op een open podium later gevolgd door een cover-cd!. Op 30 april 2014 verscheen echter zijn debuutsingle ‘De Allermooiste Vrouw’.     Zijn vierde single ‘Weet jij’, zojuist gelanceerd, is een uptempo nummer met lambada-achtige invloeden en een hele dansbare melodie. Met deze zomersingle op zak is Thom Coppens klaar om verdere stappen te gaan maken!

Lees meer...

GorpvW-ProostenWESLEY VAN GORP – LAAT ONS PROOSTEN

Gewezen ‘Top Talent’ pakt draad weer op..!

• TILBURG • Zijn passie voor muziek begon al vroeg. Op 8-jarige leeftijd zong hij op elk feestje of partijtje van familie en vrienden, en droomde hij van een professionele zangcarrière. Hij haalde de finale bij Top Talent van Omroep Brabant met zijn uitvoering van 'Maria Magdalena'. In 2008 nam Wesley (30) zijn debuutsingle 'Waarom' op, een Nederlandstalige bewerking van 'Woman' van René Froger. Het zou tot 2017 duren alvorens weer nieuw materiaal uitkwam van de Brabantse zanger. Deze geboren volkszanger tekent nu voor zijn gloednieuwe single ‘Laat Ons Proosten’.

Lees meer...

KunkelsJ-ZonJACK KUNKELS – LAAT DE ZON IN JE LEVEN

Dan is het leven zo goed..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Jack deed mee aan vele talentenjachten en in 1995 nam hij als René Froger zelfs deel aan de Soundmixshow met het nummer ‘This Is The Moment’. In 1998 al verscheen zijn eerste single ‘Ik Doe Wat Ik Wil’. Drie jaar na zijn laatste plaat ‘Gelukkig Zijn’ in 2015, verschijnt nu de track ‘Laat De Zon In Je Leven’. Een gezellige zomerse meezinger geheel in de stijl waarin René Schuurmans in het verleden zijn liedjes uitbracht. Feest in de refreintjes en met een hoog springgehalte. Overigens bracht Schuurmans in 2009 een liedje met dezelfde titel uit dat eveneens afkomstig was uit de studio van Kees Tel.

Lees meer...