Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeEvertW

.

190103HeaderSingles

HilleL-JaarLYTSE HILLE – HET HELE JAAR FEEST

Van Drachten tot Maastricht..!

• DRACHTEN • Na ‘24 Billen’ en ‘Ik Lach Me De Ballen Uit M’n Broek’, de vorig jaar verschenen singles van de Hille de Vries (42), werd het toch even zweten geblazen; immers welk lichaamsdeel zou hij gaan bezingen op zijn volgende plaat? Ach, het waren gezellige en feestelijke platte meezingers met de zo herkenbare Hartkamp-Padidar sound. Liedjes die in elke kroeg en feesttent en tot in lengte van jaren, zullen leiden tot vrolijkheid. Gelukkig geen ballen of billen uit-de-broek nummer nu van Lytse, maar gewoon ‘Het Hele Jaar Feest’. We zingen hééé, we zingen hooo, we gaan naar links.. en vult u de rest maar in!

Lees meer...

GebrKoJoling-GroentenboerGEBROEDERS KO & GERARD JOLING – DOCHTER VAN DE GROETENBOER

Opmerkelijk..!

• G’BERG-R’VEER-AALSMEER • Carnaval heeft al vaker geleid tot bijzondere combinaties maar de Ko ’s in samenwerking met diva Joling, is toch op z’n zachtst gezegd opmerkelijk!? De mannen, gezamenlijk verantwoordelijk voor de tekst en muziek trouwens van dit typische carnavals niemendalletje, bezingen op dit triootje de dochter van de groenteboer. Zij, die van die meloenen en van de bananen! Zij, die het niet zo nauw neemt met een mannetje meer of minder! “Ik heb zo’n hekel aan dat carnaval”, laat Gerard na deze 3 minuten durende ode aan Brigitte weten. Een echte foute kraker dus!

Lees meer...

DeAlpenzusjes-ZwaaiDE ALPENZUSJES – ZWAAI NAAR JOU

Daar is dan ineens de ware..!

• DEN DUNGEN • Chantal van Geelen en Kirsten Stroek vormen ondertussen alweer enkele jaren De Alpenzusjes. Dit nadat Kirsten haar collega Apolonio was komen vervangen. De twee kennen elkaar van hun opleiding aan het Brabants Conservatorium en Dansacademie te Tilburg waar hun vriendschap al snel aanvoelde als vriendinnen voor het leven. De opvolger van de in juni verschenen single ‘Spring Op En Neer’ heet: ‘Zwaai Naar Jou’ en komt uit de pen van de gebroeders Ko i.s.m. de producer van deze plaat. Het tempo hoog, het deuntje aanstekelijk en ook met het LaLaLa-gehalte zit het wel goed op deze Après-ski-ër.

Lees meer...

HetFeestteam-StukHET FEESTTEAM – IK HEB EEN STUK IN MIJN KRAAG

Doe eens gek, zet een meisje op je nek..!

• WIJCHEN/DRUTEN • Uiteraard melden Stan en Frank van Het Feestteam zich ook weer nu de 3 Uurkes Vuraf en het gevolg hierop, zich alweer beginnen aan te dienen. ‘Ik Heb Een Stuk In Mijn Kraag’ is een samenwerking met Mark Bergmans die een wens had ingestuurd naar Radio 538 om eens een carnavalssingle op te mogen nemen. Muzikaal gezien een klassieke carnavalsplaat, en dit geldt dus precies zo voor de tekst! De kans is namelijk levensgroot dat de titel u geheel op het verkeerde been zet. Hoe het wél zit..? Even luisteren!

Lees meer...

DoubleDJs-VliegenTHE DOUBLE DJ’S – WE ZIEN ZE VLIEGEN

Handjes voor de ogen en handjes op de kont..!

• BEST/TILBURG • Wie kent ze niet? Liedjes als ‘Roeien, zeilen, vissen’, ‘Zwaai eens even naar mijn vogeltje’ en ‘Ja, die van jou..’ of wat te denken van de in 2010 verschenen klapper ‘Boven op de Berg’. Met ‘We Zien Ze Vliegen’ lanceren Jeroen Stabel en Robbie van Rijt hun nieuwste carnavals- en après-ski productie. Op een pakkend tempo met een typische Tiroler-sound, vliegen de mannen langs onze provincies, stadjes, dorpen en gehuchten opzoek naar een geschikte landingsbaan zodra ze beneden iets interessants hebben gespot. Met deze tekst kun je zowel letterlijk als figuurlijk, alle kanten op !

Lees meer...

Spang-WatSPANG! – WAT ALS…

Talent uit het oosten pakt eigentijdse sound..!

• COEVORDEN • De in Hardenberg geboren Harm Spang (20) wordt gezien als een aanstormend zangtalent, terwijl hij in zijn werkzame leven als heftruckchauffeur actief is. In april 2017 verscheen zijn debuutsingle ‘Als Het Moet’. Sindsdien mocht de zanger zijn kunsten vertonen tijdens de -Nacht van Johnny Hoes XXL-, bij -Euregiotap-, tijdens het evenement -Stoppelhaene- in Raalte en stond hij eind 2017 zelfs op het podium van het Mega Piratenfestijn in het GelreDome nadat hij hiervoor al in Lemelerveld zijn opwachting maakte. Met zijn nieuwe single ‘Wat Als…’ zet Spang! in op de sound van zijn eerdere tracks…

Lees meer...

HemertvR-VerROBERT VAN HEMERT – ZO VER WEG

Hoe ver weg ook, altijd een deel van jou..!

• LEIDEN • Wesley Klein reikte 2 juli vorig jaar symbolisch het eerste exemplaar van ‘Love You Voor Altijd’ uit aan Robert van Hemert. Ofschoon zijn mogelijkheden meteen ook werden onderkent hier op HHF, vonden we dat er op vocaal vlak weldegelijk nog winst is te boeken. Met zijn vertolking van Ben Cramer ’s klassieker ‘De Clown’, maakte de zanger eind vorig jaar grote indruk op de jury van het weer in ere herstelde Levenslied Festival in zijn eigen woonplaats Leiden. Inmiddels heeft Robert onderdak gevonden bij een gerenommeerd platenlabel en is met ‘Zo Ver Weg’ single Nr.2 gelanceerd.

Lees meer...

HamerJDJNicolayD-SlapenDJ JEROEN HAMER Ft. DANNY NICOLAY – IK WIL VANNACHT BIJ JE SLAPEN

Clouseau in de remix..!

• ALMERE • Jeroen Hamer is een Nederlandse Dj die al op veel plekken in het land gedraaid heeft. Jeroen ‘s draaistijl is het best te omschrijven als; Allround Feest Dj. Hij maakte remixen van diverse hits en daarnaast is hij ook als producer actief voor o.a. Cooldown Café, Jeffrey Tanis, Danny Lit. Jeroen heeft nu een plaat van Clouseau, ‘Ik Wil Vannacht Bij Je Slapen’ in een Moombahton jasje gegoten en vroeg Danny Nicolay (44), eerder dit jaar succesvol met zijn single ‘Ik Zweef’, om de vocalen voor zijn rekening te nemen. De twee uitgebrachte versies van deze track zijn al vanaf 4 december jl. in omloop.

Lees meer...

GraafvdQ-VannachtGUIDO V.D. GRAAF – GEEF ME VANNACHT

Dance Classics blijven populair..!

• LEIDSCHENDAM • Begin 2017 maakte Guido Urgert (26) het volgende bekend: “Als eerbetoon aan mijn opa; Aja van de Graaf, is mijn artiestennaam gewijzigd. Vanaf nu is het Quido van de Graaf”. Dik twee jaar na zijn laatste single ‘Waarom Nou Niet’, komt de geboren Hagenees nu met een nieuwe single: ‘Geef Me Vannacht’ is een cover gemaakt op de klanken van de discoklassieker ‘Give Me The Night’ van zanger/gitarist George Benson (74) welke eind 1980 een TOP10-notering wist te behalen in ons land. Quido zong dit nummer al veelvuldig tijdens zijn optredens en zo ontstond het idee om het in 't Nederlands uit te brengen.

Lees meer...

SepJ-LuisterJOSÉ SEP – LUISTER NOU EVEN

Geen ‘gouden bergen’ voor deze Brabantse..!

• ETTEN-LEUR • 2017 mag voor José (46) als zeer succesvol worden beschouwd, met een grote stijging in het aantal optredens waaronder een aantal op grote podia en festivals. Hoogtepunt was toch zeker haar optreden op Dutchvalley afgelopen zomer. “Het was echt een topjaar voor mij! Ik geniet zo veel van alle mensen die ik kan vermaken met mijn muziek, die daar blij van worden en een heerlijk feestje vieren”, aldus José Sep. Afgelopen augustus had ze de HHF-Kanjerschijf te pakken met haar single ‘Lieve Schat’ dat hierop liefst 8 weken in de HHF-TOP40 vertoefde met positie-25 als hoogste notering.

Lees meer...

ToberR-ShaffyRONNIE TOBER – ODE AAN RAMSES SHAFFY

Er is niemand zoals.. hij!

• BENNEKOM • Ronnie is dit momenteel 55 jaar actief als zanger en daarnaast al 50 jaar samen met zijn partner Jan. “Toen ik in 1965 in Nederland kwam, maakte ik kennis met platenmaatschappij Philips Phonogram door Willy Alberti. Tijdens mijn eerste nieuwjaarsreceptie van deze platenmaatschappij werd voor De Telegraaf een foto gemaakt van een aantal coryfeeën uit die tijd waaronder Ramses Shaffy, Mieke Telkamp, Johnny Lion en Conny Vandenbos. Als nieuweling in de stal werd ik toegevoegd aan dit rijtje”, weet Ronnie zich nog te herinneren.

Lees meer...

PonsenW-DroomWESLEY PONSEN – DROOM MET MIJ

Voltreffer..?!

• NOOTDORP • Al vanaf 23 december jl. is ‘Droom Met Mij’, de nieuwe single van de geboren Hagenees Wesley Ponsen (30) op de streamingsites te beluisteren. De zanger die tussen 2010 en 2013 veelvuldig in de Vaderlandse hitlijsten vertoefde en zo geroemd wordt vanwege zijn stemgeluid linkend aan de kleuring van Willy Alberti, schreef zelf de tekst voor zijn jongste product. Voor de muziek is gebruik gemaakt van het nummer You’re My Heart You’re My Soul’ van de heren van Modern Talking, die hiermee in ‘85-‘86 een grote hit scoorden.

Lees meer...

Klubbb3-HoKLUBBB3 – HO-DIO-DI-JEE

Duitse hit sensatie aan vooravond van album en tour..!

• VOLENDAM-NINEOVE-TIEFENBACH • 12 januari verschijnt het derde album van Klubbb3 dat in Duitsland ‘Wir werden immer mehr’ als titel krijgt. In ons land echter krijgt het dezelfde titel als hun tweede Nederlandstalige single die nu uit is: ‘Ho-Dio-Di-Jee’. De opvolger van de hit ‘Het Leven Danst Sirtaki’ (Single van het jaar 2017 op HHF), lijkt een echte après-ski hit, en is een echte meezinger en vrolijkmaker. In navolging van hun eerste succesvolle tournee dat meer dan 100.000 bezoekers trok, zullen de heren na de lancering van hun nieuwe album, wederom met een grootse show door Duitsland gaat toeren.

Lees meer...