170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170701PaginaHeaderSingles

AshwinF-voelFRANS ASHWIN – IK VOEL ME ZO ALLEEN

Ter ere van zijn 20 jaar geleden overleden vader..!

• DEN HAAG • Precies 20 jaar geleden, vlak na het overlijden van zijn vader, heeft Frans Ashwin speciaal voor hem het nummer ‘Ik Voel Me Zo Alleen’ ingezongen. Al die tijd lag deze prachtige emotionele ballad op de plank omdat het voor Frans te pijnlijk was om deze live te zingen. Nu 20 jaar later heeft Frans de kracht gevonden om het gevoelige ‘Ik Voel Me Zo Alleen’ op single uit te brengen.

Lees meer...

HeerenJ-BarcelonaJOHAN HEEREN - BARCELONA

Single voorloper van in november te verschijnen album..!

• WOONPLAATS • ‘Puerto de Llansa (Oh Lady Rose)’ is een nummer van Jack Jersey uit 1982. Als groot bewonderaar van Jack Jersey heeft Johan Heeren (49) wederom een oude hit nieuw leven ingeblazen, deze in een feestelijk 2017-jasje gestoken en zoals gebruikelijk 2-talig opgenomen en uitgebracht. De Nederlandse versie van het nummer, ‘Barcelona’ getiteld, werd geschreven door Collin Heikens. Deze single is de voorloper van een nieuw album dat Johan Heeren 25 november a.s. feestelijk zal presenteren in Roosendaal.

Lees meer...

PaterR-DoeROBERT PATER – DOE MET ME WAT JE WILT

Hazes Sr.-liedje in een vrolijk volks jasje gestoken..!

• RAALTE • De in Meppel geboren volkszanger Robert Pater (29) heeft gezien dat zijn laatste singles ‘Een Roos In De Morgen’, ‘Helena’, ‘Laat Mij Maar Gaan’ en dat geldt zeker ook voor ‘Als Een Meeuw In De Wind’ van eerder dit jaar, volop worden gedraaid. Volkse meezingers, covers ook en bijna altijd in een feestelijk jasje gestoken. Dat geldt nu ook voor de André Hazes-cover ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’ dat in 1983 op diens album ‘Voor Jou’ werd gezet. Opnieuw een zeer radiovriendelijke en voor het publiek zeker ook aantrekkelijke remake waarvoor Harald Queens de productie verzorgde.

Lees meer...

JonesD-GaanDENNIS JONES – LAAT ME NIET ALLEEN VANNACHT

Van country naar reggae..!

• OSS • Met ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht’ verschijnt er weer een typische Dennis Jones (50) single waarin de reggae de boventoon viert. In het verleden wist Dennis regelmatig successen te behalen met reggaeachtige nummers als ‘Don’t Wanna Give Up’ (1988), ‘Heart Of Gold’ (1991), ‘Mississippi’ (2007) en ‘De Zon Die Zal Schijnen’ (2008). “Reggae blijft tijdloze muziek, en ik kreeg regelmatig de vraag wanneer ik weer eens met een reggaeliedje zou komen…

Lees meer...

BurgW-MijnWILLIAM BURG – MIJN LEVEN

Eerdere albumtrack nu als single..!

• DEN BOSCH • In 2013 verscheen van de Bossche volkszanger William Burg (42) het album ‘Mijn Leven’. Het liefst 16 tracks tellende schijfje diende als vertrekpunt richting meer landelijke aanzien voor deze zelfstandig ondernemer uit Brabant die relatief gezien nog niet zo heel lang aan de weg timmert als zanger. Op dit album is uiteraard de titeldrager als liedje te vinden dat nu in opgefriste uitvoering als single wordt gelanceerd met hierop nog 3 liedjes.

Lees meer...

HelemaalHollands-GeborenHELEMAAL HOLLANDS – GEBOREN OM MET JOU TE VRIJEN

‘Een Ster Vernoemd..’ heeft na 10 jaar een opvolger gekregen..!

• ROTTERDAM/OUD-BEYERLAND • Carlo en Leo oftewel Helemaal Hollands, brengen gemiddeld 2-3 singles per jaar op de markt terwijl de heren op dit moment ook toewerken naar de release van het tweede deel van hun ‘Meezingmedleys’. Dit album vol nationale en internationale meezingers, zal begin januari tijdens een nieuwjaarparty in Vlaardingen worden gepresenteerd waarbij ook Django Wagner zal optreden. Na de successingles ‘Wie Geeft Er Nog Een Rondje’ en ‘O Wat Een Meid’ en in iets mindere mate ‘Niemand Op De Wereld’, gaan de mannen nu muzikaal gezien terug naar begin 2007.

Lees meer...

PonsenD-GaDONNY PONSEN – GA TOCH

Als dit is wat je wilt..!?

• NOOTDORP • Donny (25), de in Den Haag geboren zoon van de welbekende volkszanger Rinus Ponsen, debuteerde afgelopen maart met zijn single ‘Alles Wat Je Zei’. De track, die in diverse lijsten een notering kreeg, wordt nu gevolgd door ‘Ga Toch’. Dit liedje is in 2008 door wijlen Jeroen Spierenburg (2014) opgenomen als albumtrack met de titel ‘Als Dit Is Wat Je Wilt’. Het door Henk van Broekhoven (John Spencer) geschreven en gecomponeerde nummer is nu in een vernieuwd muzikaal jasje uitgebracht door Donny Ponsen.

Lees meer...

Burdy-GaanBURDY – LAAT ME NU GAAN

Groninger lanceert single met vernieuwde sound

• ULRUM • De Groningse volkszanger Bertus Schaap (53), beter bekend als Burdy, lanceert zijn allernieuwste single ‘Laat Me Nu Gaan’. Een single met een geheel nieuwe sound maar wel uiteraard met de herkenbaarheid van Burdy. Een vrolijke plaat met wel een serieuze tekst over een liefdesrelatie. Met deze nieuwe single hoopt Burdy zich te onderscheiden met betrekking tot eerder door hem uitgebracht platen, en hoopt hij uiteraard op landelijke airplay en aandacht.

Lees meer...

JoellD-Jij

DONNY JOËLL – JIJ BENT ALLES

25-jarige Haagse zanger debuteert..!

• DEN HAAG • Als je als jochie opgroeit met de klanken van o.a. André Hazes en René Froger, dan is de besmetting met de Hollandse volksmuziek een feit. Het overkomt Donny Joёll (25). Hij is nog maar net een tiener als hij de liedjes van zijn idolen feilloos weet mee te zingen waardoor hij ongemerkt zijn stem begint te ontwikkelen. Als hij enkele jaren later een karaokesetje weet te bemachtigen is het spreekwoordelijke hek van de dam. De Hagenees trekt zich regelmaat met zijn vrienden terug op zolder om zich veel repertoire toe te gaan eigenen.

Lees meer...

HoffmanR-KusROY HOFFMAN – DIE EERSTE KUS

Vijfde single voor 26-jarige zanger..!

• APELDOORN • In 2013 verscheen van de in 1991 geboren Roy Hoffman zijn debuutsingle ‘Als Ik Jou Zie’. Met de release van ‘Die Eerste Kus’, 14 oktober jl. officieel gepresenteerd met gastoptredens van o.a. Ron de Ridder, Enrico, Jordi Falcon, Gerard Palts, staat zijn teller ondertussen op 5! ‘Die Eerste Kus’, een vier minuten durende feestelijke en volks getinte meezingschlager, zal naar verwachting het publiek in de kroegen en feesttenten dusdanig kunnen gaan vermaken, waardoor een gezellige menigte zal ontstaan.

Lees meer...

KoevoetJ-WereldJAN KOEVOET – DE HELE WERELD MAG HET WETEN

Onderweg: De' Jan-Koevoet-TOP50'..!

• ROOSENDAAL • ‘De Hele Wereld Mag Het Weten’, de nieuwe single van Jan Koevoet, is de voorloper van een nieuw album dat de titel ‘Jan Koevoet Top 50’ mee zal krijgen. Het gezellige, vrolijke uptempo liedje is door de zanger zelf geschreven en gearrangeerd en zal op 18 oktober uitkomen. Met deze single komt de zanger op een totaal van 50 eigen liedjes die hij de afgelopen 17 jaar heeft gemaakt. Om die reden zal nog dit jaar de 3CD-box verschijnen, waarop alle 50 liedjes staan.

Lees meer...

BoomVdJ-GenoegJEROEN V.D. BOOM – NOU IS HET GENOEG

Ik ga met lege handen bij je weg..!

• BLARICUM • Na ‘Werd De Tijd Maar Teruggedraaid’ (Live in Ahoy), ‘Lieveling’, en ‘Ik Meen ’t is ‘Nou Is Het Genoeg’ dus al de vierde track die uitkomt van "Topper" Jeroen van der Boom. Na het tijdperk ‘Dit Ben Ik’ dat een album en een theatertoer behelsde, is het tijd voor een nieuwe episode op de route naar ongetwijfeld weer een nieuw album. ‘Nou Is Het Genoeg’ is een stevige uit-je-dak popplaat waaraan klassieke- (Bach) en dance-ingrediënten zijn toegevoegd.

Lees meer...

HazesA-MisschienANDRÉ HAZES – HEEL MISSCHIEN

Geen leven zonder spijt..!

• ROTTERDAM • Op het moment van schrijven van dit artikel, is André bezig met de allerlaatste voorbereidingen van zijn Ahoy-concerten (13-14 oktober). Zijn singles ‘Leef’, ‘Niet Voor Lief’, ‘Wat Is De Waarheid’, ‘Hé Ouwe’, ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’, ‘Steeds Weer’ en ‘Wie Kan Mij Vertellen’, zijn de laatste 2-3 jaar in hoog tempo op het publiek gedropt net als de albums ‘Leef’ en ‘Wijzer’. Concerten in Afas Live, een soap op televisie, nu op dit moment én volgend jaar, in Ahoy. Dit joch is nog maar 23! Gaat ’t niet te hard? Heel misschien wel!

Lees meer...