HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

Verbeucken-Helena HARRY VERBEUCKEN – ALLEEN HELENA

Daar is er maar één van..!

BEEKBERGEN - In 2014 verscheen zijn debuutsingle ‘Zonder Jou Ben Ik Alleen’, afkomstig uit de Soundwise Studio en in Spanje officieel gepresenteerd destijds. “Zingen is echt een hobby ik wil gewoon mooie en gezellige nummers maken en hopen dat ik er mensen mee kan raken. Ik heb al 2 singles uitgebracht en eigenlijk nooit iets mee gedaan ook nooit open gestaan voor boekingen”, aldus Harry Verbeucken (28) voordat in 2017 zijn single ‘Heel Mijn Hart’ zelfs landelijk werd gereleased. Femke Reuvers en Frank Verkooyen zijn verantwoordelijk voor respectievelijk tekst en muziek van de opvolger, de gezellige en swingende meezinger ‘Alleen Helena’.

Lees meer...

NickSimon-Hier NICK & SIMON – HIER EN NU

Voorloper van Ziggo-concerten, clubtoer en reeks concerten in openluchttheaters..!

VOLENDAM - Op 20 en 21 april zullen Nick & Simon twee shows geven in een uitverkochte Ziggo Dome. Daarnaast gaat het succesvolle duo later dit jaar het land in om op te treden in diverse openluchttheaters in het land onder de noemer “Het Dak Eraf” en volgt een clubtoer. De nieuwe single ‘Hier en Nu’ sluit wat dat betreft aan bij de geplande optreden want het liedje bezit een opvallend hoog feestgehalte en zal de bezoeker van de evenementen vast inspireren tot een uitgelaten stemming. Dit vrolijke- en hitgevoelige liedje, hebben de heren samen geschreven met JS-lid Jaap Kwakman.

Lees meer...

BronkhorstW-Vergeef WESLY BRONKHORST – VERGEEF

Karakterstuk..!

AMSTERDAM - André Hazes won onlangs uiteindelijk de Edison Pop Award (categorie: volksmuziek) maar Wesly Bronkhorst (36) behoorde toch mooi tot één van de genomineerden met zijn eind vorig jaar gelanceerde album ‘Trots’. 2018 was dan ook een topjaar voor Wesly waarbij hij op deze website ook nog eens werd verkozen tot ‘Beste Artiest 2018’ en was zijn single ‘Trots Op Jou’ de beste scorende track van 2018 in de HHF-TOP40. Na de single ‘Alles Geven’ (release 12 september jl.) verschijnt op Valentijnsdag-2019 de opvolger ‘Vergeef’. Voor de clip verbleef Wesly met zijn filmcrew twee dagen in Rome. Deze stad leent zich geweldig om het verhaal van de nieuwe single te vertellen…

Lees meer...

Acora-Om ANCORA – OM EN OM

Publiekslieveling van laatste album wordt single..!

VOLENDAM - Harm Wolters (51), Patrick Jongschaap (42) en Patrick van Bree (46), vormen zoals bekend, Ancora. Vier CD-albums (incl. DVD), heeft het trio uitgebracht in de 5 jaar dat de formatie werd opgericht en gestopt is met de Piratentoppers. Eind vorig jaar verscheen hun laatste box ‘Wind In De Zeilen’, waarvan de afgelopen periode de single ‘We Zullen Haar Ooit Vinden’ in de aandacht stond. Ondertussen is Ancora volop bezig met de voorbereidingen op hun eerste officiële theaterconcerten van 29 maart en 31 maart in Steenwijk. Gekozen is voor ‘Om En Om’ als nieuwe single. Het liedje is door veel fans van de groep al meteen als favoriete liedje aangewezen, de respons erop is indrukwekkend, zo laten de heren weten!

Lees meer...

Gaston-Feest GASTON – HET FEEST KAN BEGINNEN (GASTON IS BINNEN)

Goeiiiiiiiiiiiendag..!

HEEMSTEDE - Gaston Starreveld (57) is presentator en voice-over die naam maakte bij het televisieprogramma Rad van Fortuin, destijds gepresenteerd door Hans van der Togt. Later, tijdens de Postcode Loterij Recordshow en de Sponsorbingo Loterij las Gaston wekelijks de bingogetallen voor. Nu jarenlang alweer, is hij betrokken bij de uitreiking op televisie van de prijzen voor de Nationale Postcode Loterij, daarnaast wordt hij vaak geboekt door bedrijven en organisatieburo’s. Als presentator maar ook als DJ / Entertainer, met hits van vroeger bouwt hij door het hele land een feestje. Dit jaar lanceert de Postcode Loterij een compleet Gaston-carnavalspakket met hierin een Gaston-bril…

Lees meer...

SpelJ-Verloren JAN SPEL – VERLOREN

Geef de liefde nog een kans..!

HOORN - Jan(tje) Spel (25) is een groot liefhebber van de muziek van Tom Jones en Engelbert Humperdinck en als hij zeventien is, begint hij met zingen in zijn eigen regio. Wat later verschijnt zijn debuutalbum ‘Mijn Wereld’, in 2016 is hij ‘Talent v.d. Week’ bij het (inmiddels weer verdwenen) televisieprogramma Nederland Muziekland en later dat jaar presenteert hij in Hoofddorp zijn 2e album ‘Niemand Als Jij’. Na de singles ‘Wil Dat Je Bij Me Blijft Vannacht’, ‘Liefje Zeg, Wat Wil Je Nou’, ‘Ik Wil Je Bij Me’ en ‘Zeg Me’ dat vorig jaar uitkwam, tekent hij nu voor ‘Verloren’. Een prachtige en uiterst gevoelige ballad over een misschien nog te lijmen relatiebreuk, dat is opgenomen bij Edwin van Hoevelaak.

Lees meer...

KlerkdD-Beetje DENNY DE KLERK – EEN HEEL KLEIN BEETJE DRONKEN

Na een paar glazen fris, ging het mis..!

AMSTERDAM - Denny (23) groeide op met muziek en als 11-jarige gaat hij met een karaokesetje aan de slag. De reacties die hij daarbij krijgt zijn louter positief en de geboren Amsterdammer gaat het zingen steeds leuker vinden, alleen om voor mensen op te treden beangstigd hem. Vanaf 2014 gaat hij zanglessen volgen en wat later treedt hij voor het eerst op in een café. Sindsdien is Denny te zien bij diverse talentenjachten, is hij te boeken en brengt hij in 2019 zijn debuutsingle ‘Een Heel Klein Beetje Dronken’ uit. De melodie van deze feestelijke en gezellige kroegenplaat kent iedereen, die is al heel vaak gebruikt nl. In de clip zijn prominente rollen weggelegd voor onze hoofdstad en Ramon Beense.

Lees meer...

ZijlmansLDingen LEEN ZIJLMANS – GELUK ZIT VAAK IN HELE KLEINE DINGEN

Het kleine geluk zien, herkennen en waarderen..!

RAAMSDONKSVEER - ‘Brabantse Leen’, zo wordt hij veelal in het zuiden genoemd en de muziekliefhebber in die regio weet dan ook meteen dat het gaat om Leen Zijlmans (62). Een zanger met een, zeker binnen dit circuit, zeer bijzonder stemgeluid en daarnaast iemand die technsch met grote gedrevenheid zingt. Hij schuwt het rake levenslied niet maar zoekt ook regelmatig de gezellige hoek op waardoor de stijldansers soms plaats moeten maken voor een lange aaneengesloten rij feestgangers. Na de kroegenplaat Leentje ‘Doe (‘t ) Er Nog Eentje’, volgt nu een prachtig en raak levenslied Geluk ‘Zit Vaak In Hele Kleine Dingen’. Een paar keer draaien en hij komt bij je binnen! Een echte, zoals je ze nog maar weinig hoort!

Lees meer...

HavermanG-Gisteren GERRIT HAVERMAN – GISTEREN WAS IK NOG JONG

Vechten tegen de klok maar de tijd haalt je uiteindelijk in..!

RAALTE - Gerrit Haverman (33), een in Deventer geboren volkszanger en al zo’n 15 jaar actief in de muziek getuige ‘Kom Ik Neem Je Mee’ uit 2004, is werkzaam in het familiebedrijf dat zich bezighoudt met metaalrecycling. Diverse van zijn uitgebrachte liedjes zijn op verzamelalbums terechtgekomen en naast solosingles waarvan er jaarlijks 1 a 2 uitkomen, serveerde hij ook enkele duetten voor met collega’s uit de regio zoals Joey Kramer en Frits v.d. Vorst. Zijn nieuwe single ‘Gisteren Was Ik Nog jong’ is een Charles Aznavour-cover geproduceerd door Frank Verkooyen en waarop Marcel Fisser (gitaar) en Daniël Metz (accordeon) hun deel live hebben ingespeeld. Gisteren leefde je leven zonder dat je nadacht over welke gevolgen ook. Maar de hoogmoed en val loeren en uiteindelijk betaal je de prijs. Een gezellige en vlot dansbare meezinger!

Lees meer...

BerendseY-Overdoen YVES BERENDSE – OVERDOEN

Die eerste dag, de eerste lach, en die eerste zoen..!

ZANDVOORT - Afgelopen september 2018 verscheen zijn debuutalbum ‘Het Einde Van Het Begin’ dat tijdens Yves ’s eerste live concert in Theater Tuschinski is gepresenteerd. Hierop staan al zijn uitgebrachte singles en wat nieuwe stukken. Je hoeft geen geöefende luisteraar te zijn om te horen dat de geboren Haarlemmer de laatste twee jaar nadrukkelijk gaat voor muzikaal veel stevigere nummers in vergelijking met zijn succesvol ontvangen liedjes als ‘Droomvrouw’, ‘Zin In Jou’ en ‘Ik Wil Alleen Maar Jou’. Bindt Yves (25) daarmee een breder publiek aan zich, is dan de vraag. Ook het swingende ‘Overdoen’ (tekst/muziek: John van Katwijk) is kletterend en pakkend stevig!

Lees meer...

PaterMoeskroen-Roodkapje2 PATER MOESKROEN – ROODKAPJE 2.0

Al 28 jaar onderweg naar Oma..!

N.BRABANT - Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vond plaats in 1986 in Amersfoort. Ruim 30 jaar geleden dus al en dit doen zij met een aanstekelijke mix vrolijke klanken en humoristische teksten. ‘Roodkapje’, ‘Hela Hola (Tuthola)’, Laat Maar Waaien’ En ‘Naar Huis’, groeien uit tot grote landelijke successen. Met hun onderscheidende en pakkende folkmuziek leveren ze feestnummers en meeslepende ballades af en lanceren ze naast vele theatertoers, ook tal van singles en albums af. Na hun singles ‘Doe De Sirtaki’ en ‘Bella Ciao’ van vorig jaar, komen ze nu met een opgefriste 2.0-versie van hun grootste hit ‘RoodKapje’ (Nr.2 in 1991).Hij blijft erg leuk!

Lees meer...

DeDeurzakkers-Licht DE DEURZAKKERS – WIJ DOEN HET LICHT WEL UIT

Proost nooit met water..!

N.BRABANT - Zeg je carnaval, dan zeg je.. De Deurzakkers. U weet wel, die van klassiekers als ‘Het Feest Kan Beginnen’, ‘Zak Es Lekker Door’, ‘Het Is Hier Binnen Beter Dan Buiten’ of ‘Doe 'n Stapje Naar Voren’. Willem van Schijndel (64) en Clemens van Bracht (68) stonden 45 jaar geleden alweer voor het eerst op de bühne en hoewel gezondheid of weinig inspiratie ze er soms van weerhield met een nieuwe kraker te komen, praktisch elk jaar leverden ze wel weer een nieuw liedje af zodra het feestseizoen zich aandiende. En nu doen de mannen het licht uit met het door Emile Hartkamp geschreven liedje ‘Wij Doen Het Licht Wel Uit’. Een oergezellige feestplaat waarin ze weer ‘ns ouderwets ‘doorzakken’!

Lees meer...

WoltersC-Weten COR WOLTERS – LAAT HAAR WETEN

Dat je smelt wanneer zij lacht..!

EMMEN - Cor (bijna 48) groeide op met muziek, thuis werd meest Nederlandstalig gedraaid terwijl zijn vader mondharmonica en accordeon speelde. Cor volgt later gitaarles, leert óók de accordeon spelen en nog wat later gaat hij zanglessen volgen. Singles als ‘Bella Balkonia’ (notering in de HHF-TOP30 destijds) en ‘Wanneer Wanneer’ worden door diverse zenders opgepakt. In 2006 verscheen het album ‘Ik Heb Het Met Jou Gehad’ maar de afgelopen jaren was het toch stil rond de Drent. Femke Reuvers schreef- en Frank Verkooyen produceerde het gevoelige en zeer sfeervolle levenslied; ‘Laat Haar Weten’. Een aantrekkelijk stijltje dat recentelijk gelukkig weer wat vaker wordt opgenomen.

Lees meer...