HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderNieuws

190212Dijkhuizen TRIBUTE TO DONNA SUMMER VAN CAROLINE DIJKHUIZEN

Zangeres brengt hits van The Queen Of Disco..!

EEMNES - Carolina Dijkhuizen toert met haar Donna Summer tribute show de komende maanden door ons land. Tijdens deze tribute show brengt de zangeres de hits van The Queen Of Disco tot leven in een spectaculair optreden. Carolina Dijkhuizen zingt de allergrootste hits van haar grote voorbeeld, waaronder 'Last Dance', 'MacArthur Park', 'Bad Girls', 'Hot Stuff', 'On The Radio' en 'Could It Be Magic'. Zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen is bekend van diverse hoofdrollen in musicals als Sister Act, Dreamgirls, Musicals In Concert, Vamos en The Bodyguard.

Lees meer...

TheStarCompanyInch-Gaan THE STAR COMPANY & INCH – GA ER VOOR

Speciaal geschreven lied aan het einde van opleiding..!

BOXTEL - The Star Company is een opleiding in Boxtel waar kinderen van 6 tot en met 18 jaar leren zingen, dansen, presenteren, acteren en waarbij plezier en samenwerken centraal staan. Tijdens de lessen is de sociaal-emotionele ontwikkeling hét uitgangspunt. Het hele jaar wordt er toegewerkt naar het eindconcert. Onderdeel van de opleiding is het opnemen van een speciaal voor The Star Company geschreven lied, in een echte muziekstudio. Dit jaar is de titel van het lied: ‘Ga Er Voor’, uitgevoerd met zangeres INCH!

Lees meer...

190204WeberBever NIEUWE DUETTEN MARIANNE WEBER & JOHN DE BEVER

Zangeres werkt weer samen met Emile Hartkamp

DEN BOSCH - Marianne Weber heeft vrede gesloten met producer Emile Hartkamp, ze gaat opnieuw in duet met John de Bever, plant een éénmalig concert voor het KWF, én tekent een contract bij Smile Music! Marianne Weber en producer Emile Hartkamp beleefden gouden tijden! Jarenlang was het duo onafscheidelijk. Meer dan 1.500.000 geluiddragers zijn er in haar glansrijke en inmiddels ruim 30 jaar durende carrière verkocht. Na ruim tien jaar is onlangs de spreekwoordelijke strijdbijl begraven en dat resulteert in nieuw materiaal. Marianne Weber zingt opnieuw met John de Bever en tekent zelf voor de teksten. Emile Hartkamp staat garant voor de muziek en de producties.

Lees meer...

190201NijmanB ONFORTUINLIJKE BRIGITTE NIJMAN IS STEM KWIJT

Zenuw geraakt bij schildklieroperatie..!

AMSTERDAM - Zangeres Brigitte Nijman (48) onderging onlangs een schildklieroperatie waarbij naar verluidt een zenuw is geraakt van haar stemband. Hierdoor is zingen momenteel onmogelijk geworden. “Natuurlijk schrok ik me ‘een hoedje’ en heb ik heel veel gehuild van de schrik vandaag. Want ik zing en heb dat altijd zoals een cadeautje gezien dat ik mijn geld mag verdienen met zingen”, aldus de zangeres op de social media. Naast stemrust gaat Brigitte, naar de logopedist in de hoop dat alles weer goed zal komen.

Lees meer...

190131Spargo-Album SPARGO GREATEST HITS COLLECTION

Ode aan de band rond ‘die lange en dat kleine meissie’..!

HILVERSUM - “Baby can't you see, I want to talk it over. Baby you and me, We'll find a four leaf clover”.. Bij menigeen zal de songtekst van ‘You and Me’ uit 1980 direct een belletje doen rinkelen! Eind 2018 kwam de, in de jaren 80 enorm populaire, Amsterdamse funk-discogroep Spargo weer in de belangstelling door een commercial met als leidend voorwerp een remix van de hit ‘You And Me’, gemaakt door de dochter van Spargo zanger, componist en toetsenist Ellert Driessen: Jazzi Bobbi. De gemaakte mini documentaire 'You And Me', waarin gedeeltelijk wordt laten zien hoe de remix tot stand is gekomen, wordt miljoenen keren bekeken op Youtube en het nummer komt opnieuw de Top 2000 van NPO Radio 2 binnen!

Lees meer...

190128bouke BOUKE LANCEERT ‘SHANANA (OUR SONG)’ OP SINGLE

Het liedje van jullie twee, voor altijd actueel..!

EMMEN - Afkomstig van zijn in april 2017 verschenen album ‘This Is Me’, lanceert één van de beste zangers van ons landje Bouke, de single ‘Shanana (Our song’). Het 13-tracks tellende album bevat 11 door de Drentse zanger geschreven liedjes maar ‘Shanana (Our song’) is van de hand van Pierre Kartner. Wie luistert naar de tracks van het album, moet zich toch verbazen over hoe het kan dat compleet nieuwe songs klinken en voelen, als ware het klassiekers van weleer”, zo verteld onze albumrecensie. Datzelfde geldt voor het aantrekkelijke en sfeerrijke middle-of-the-road liedje ‘Shanana (Our song’) waarop de zanger maar weer eens etaleert wat een prachtstem hij tot zijn beschikking heeft.

Lees meer...

EttenF-Want FRANK VAN ETTEN: VLIEGENDE START VAN 2019

‘I’ll Never Fall In Love Again’ meer dan 1 miljoen keer bekeken..!

APELDOORN - 2019 begint goed voor Frank. Zijn onlangs uitgebrachte cover ‘I’ll Never Fall In Love Again’ is op Facebook ruim 1 miljoen keer bekeken. De internethit, die tijdens een bruiloft halverwege vorig jaar werd opgenomen, heeft Frank doen besluiten het nummer dit jaar officieel uit te brengen. “Het origineel is van Tom Jones, één van mijn favoriete zangers wiens nummers ik graag zing. Ik had dit absoluut niet verwacht, maar dat mijn vertolking van zijn nummer zo’n succes is, is alsof een jongensdroom uitkomt. Dit is een hele eer”, aldus Van Etten. Of Frank meer in het Engels zal zingen, laat hij nog even in het midden. Wat wel zeker is dat Frank eind februari of begin maart een duet uitbrengt met een bekende Nederlandse Dj/rapper.

190122RoelvinkD DRIES ROELVINK KOMT ERAAN!

Clubtour vervolg op succesvol Paradiso-concert..!

AMSTERDAM - Op maandag 10 september 2018 beleefde Dries Roelvink in zijn geboortestad een onvergetelijke avond; Hij kreeg de eer om een show neer te zetten in de beroemdste poptempel van Nederland: Paradiso! Binnen een mum van tijd was deze locatie tot de nok toe uitverkocht. Het werd een legendarische avond. Van Jordanese smartlap tot David Bowie en van zijn eigen repertoire en meezingers tot Tom Jones en Andre Hazes, het feest vloog voorbij. Het publiek genoot met volle teugen, wat een enthousiasme, wat een energie, het smaakte naar meer...! Daarom gaat Dries samen met de 8-koppige band o.l.v Micky Fisser dit voorjaar op tour langs de grootste Nederlands poppodia om de show nog eens dunnetjes over te doen! Waaronder in Haarlem, Den Haag, Utrecht en in Arnhem.

190121DuncanESFklein DUNCAN LAURENCE NAAR EUROVISIE SONGFESTIVAL

Zanger uit Spijkenisse vertegenwoordigt Nederland in Tel Aviv..!

HILVERSUM - Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64ste editie van het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv. De Nederlandse inzending van het Songfestival heeft de afgelopen jaren een absolute kwaliteitsslag gemaakt. Met Duncan Laurence zet AVROTROS deze lijn voort. Algemeen directeur AVROTROS en lid van de selectiecommissie Eric van Stade: “We werden van onze stoel geblazen door deze song. Het is zo krachtig dat we unaniem hebben besloten dat Duncan onze man is”.

Lees meer...

190114Luv LUV' KEERT TERUG MET CHIMÈNE VAN OOSTERHOUT!

Chimène op de plek van Patty Brard..!

HILVERSUM - Actrice en presentatrice Chimène van Oosterhout is de nieuwe zangeres van Luv'! Ze voegt zich bij José Hoebee en Marga Scheide waarmee dé pop-/discosensatie uit de jaren '70 en '80 weer compleet is. “Ik was ontzettend verrast toen Marga me belde. Het is me ook nogal een vraag, of je bij Luv' wilt komen. Maar daar hoefde ik niet lang over na te denken. Met mijn schoolvriendinnen deed ik ze vroeger al na”, aldus Chimène van Oosterhout (54). José, Marga en Chimène zijn klaar om de podia weer te betreden met hun welbekende repertoire! In Nederland bereikte Luv' met zo'n tien singles de top 5 van de hitlijsten, maar ook in het buitenland scoorde het trio als een trein.

Lees meer...

BeenseP-Waarom PETER BEENSE NACHTBURGEMEESTER 2019

Amsterdammer neemt ambtsketting over van Tino Martin..!

AMSTERDAM - Peter Beense is door de Nederlandse Horeca verkozen tot de Nachtburgemeester van Nederland 2019. De bekende Amsterdamse zanger kreeg de ambtsketting 9 januari omgehangen tijdens het Horecava Feest Mooi!2019. Peter Beense neemt het stokje over van Tino Martin. Andere voorgangers waren o.a. in 2014 Wolter Kroes, 2015 Gerard Joling, 2016 Lange Frans en in 2017 Andre Hazes JR. De jury verkoos Peter Beense omdat hij een van de meeste geboekte artiesten van Nederland is. Daarnaast werd hij geroemd om zijn betrokkenheid bij de horeca. Peter heeft zelf jarenlang een horecazaak in Amsterdam gehad en kent als geen ander het klappen van de zweep.

Lees meer...

BronkhorstW-Trots 2018 UITSTEKEND JAAR VOOR WESLY BRONKHORST

Grootste hit, Afas-concert, Edison-nominatie, ‘Beste Artiest-2018’

AMSTERDAM - De voor een Edison genomineerde Wesly Bronkhorst is eind 2018 door duizenden stemmers binnen de website HollandseHitsForum.nl gekozen als ‘Beste Artiest-2018’ (klik hier). Hiermee versloeg hij André Hazes jr. en Samantha Steenwijk. Met deze laatste prijs heeft Wesly ongeveer alle prijzen te pakken welke hij dit jaar kon verdienen in de categorie Hollands/Nederlandstalige muziek. Tijdens BUMA.NL, begin oktober, mocht Wesly al eerder de award voor ‘Grootste Hit 2018’ ophalen voor zijn grote hit ‘Trots Op Jou’ die meer dan 27 (!) weken in de diverse Nederlandstalige hitlijsten stond, waarvan meestal maar liefst 8 weken op de eerste plaats.

Lees meer...

RombleyE-Pianoballads EDSILIA ROMBLEY – THE PIANO BALLADS VOL.2

Zangeres geeft verrassende wending aan bestaande nummers..!

AMSTERDAM - Op 14 december jl. bracht Edsilia Rombley haar nieuwste album uit: ‘The Piano Ballads - Volume 2’. Het album bestaat uit 11 liedjes waarbij de zangeres, onder begeleiding van piano en strijkers, de originele nummers een geheel nieuwe energie geeft. En dat valt op. Zo weet Edsilia Rombley wereldster Skin van de band Skunk Anansie te verrassen met haar ingetogen versie van ‘Weak’. De Internationaal geroemde zangeres stelt direct voor het nummer met haar in duet te zingen bij RTL Late Night. Andere liedjes op het album, wat geproduceerd is door Tjeerd P. Oosterhuis, zijn onder andere het jazznummer ‘Autumn Leaves’ en ‘One Last Time’, één van de grootste hits van Ariana Grande.

Lees meer...

181227HHFjaaroverz2018 HOLLANDSEHITSFORUM.NL JAAROVERZICHT 2018

HHF maakt het beste van 2018 bekend..!

LELYSTAD - Medio december zijn er weer vele duizenden stemmen uitgebracht op in totaal 6 categorieën. Zij waren medebepalend om de meest succesvolle geluidsdragers en artiesten van 2018 aan te wijzen in het genre Nederlandstalig-Volksmuziek-Levenslied. 2018 is overduidelijk hét jaar van Wesly Bronkhorst geworden. Zijn single ‘Trots Op Jou’ stond recordlang (8 weken) op Nr1 in de HHF-TOP40 en daarnaast stond het liedje liefst 29 weken in de lijst en ook dat is een record. De doorgebroken volkszanger uit onze hoofdstad, is mede hierom uitgeroepen tot ‘Beste Artiest-2018’ op HollandseHitsForum.nl…

Lees meer...

EttenvF44FRANK VAN ETTEN NU OOK TALENTBEGELEIDER

Melody Music Sound: andere kijk op muziek..!

• APELDOORN • Volkszanger Frank van Etten lanceert een tweede carrière als muzikaal begeleider van nieuw en bekend talent. Via Melody Music Sound helpt hij met zijn geschreven liedjes en 16 jaar aan ervaring, anderen naar de top. Esmee Smit, de vijfde topper van het SBS6-programma ‘Topper Gezocht’, maakte daarom deze week bekend om maar wat graag samen te werken met Frank. “Ik hou van mijn vak. Ik hou van zingen. En ik hou van liedjes schrijven voor talentvolle mensen. Mijn eigen liedjes produceer ik al zelf. En de laatste jaren schreef ik al regelmatig liedjes voor anderen zoals Roy Donders”, vertelt Frank van Etten.

Lees meer...

181207AlbertiklOEUVRE AWARD VOOR WILLEKE ALBERTI

Prijs uitgereikt tijdens Muziekfeest Van Hety Jaar in Ziggo Dome

• AMSTERDAM • De TrosKompas Oeuvre Award 2018 is voor Willeke Alberti. De zangeres kreeg de prijs vanavond, tijdens het Muziekfeest van het Jaar, uit handen van haar zoon Johnny de Mol. Edsilia Rombley en Ruth Jacott eerden de zangeres vlak voor de uitreiking met één van haar grootste hits Samen Zijn. Het Muziekfeest van het Jaar is op 31 december te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Lees meer...

Meer artikelen...