170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 
180101HHFPlaylistKerst1
160000ADVtussenbalk

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

PelmelayJ-ChristmasalbumKERSTALBUM JUSTINE PELMELAY

12 evergreens in romantische setting..!

• ZWIJNDRECHT • De in 1958 in Leiden geboren Justine is bij de muziekliefhebber vooral bekend van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 1989 waar ze ons land vertegenwoordigde met het liedje ‘Blijf Zoals Je Bent’. Ze trad toe tot de Pasadena Dream Band, Swinging Soul Machine en The Jody Singers, en ze was in ‘88 al op het Songfestival te vinden als achtergrondzangeres bij het liedje ‘Shangri-La’ van Gerard Joling. In januari 2012 overleefde ze de ramp met de gekapseisde Costa Concordia bij Italië waarna ze het indringende liedje; ‘De Tijd Stond Even Stil’ uitbracht.

Lees meer...

OosterhuisT-ChristmasKERSTALBUM & KERKENTOUR TRIJNTJE OOSTERHUIS

Christmas Evening with Trijntje (Live)

- AMSTERDAM - Vorig jaar december zorgde Trijntje door het gehele land voor bomvolle kerken met haar intieme kerstprogramma. Geen grote bombastische, kitscherige kerstshows, maar een intieme setting met meestergitarist Leonardo Amuedo, waardoor de akoestiek van de kerk volledig tot zijn recht kwam. Ook dit jaar zal Trijntje weer langs de kerken toeren. Haar kerstprogramma  is een geheel andere beleving dan een avond in een theaterzaal, hier komt namelijk de kerstgedachte in kerkelijke en bijna sprookjesachtige setting tot leven.

Lees meer...

171201HHFTOP40-PNPUUR NATIONAAL STOPT (..VOORLOPIG)!

HHF-TOP40 verhuist naar diverse zenders!

Internet radiostation Puur Nationaal zal vanaf 30 december a.s. niet langer haar programma ‘s uitzenden. Eigenaar Marin te Hoven zag zich, mede om gezondheidsredenen, genoodzaakt zijn werkzaamheden helaas te moeten neerleggen. Er blijft, zoals de afgelopen maanden al het geval was, gezocht worden naar een betrouwbare overnamekandidaat voor een herstart van het station op een later moment.

Lees meer...

Logo-PartyAwards-02JOHN WEST EN HENK DISSEL WINNEN PARTY AWARD

13e edite trekt 700 bezoekers..!

• ETTEN-LEUR • Meer dan 700 bezoekers waren 29 november jl. in Etten-Leur getuige van alweer de 13e editie van de uitreiking van de Party Awards. Vele artiesten, deejays, acts en horecazaken kwamen samen om in een feestelijke ambiance de uitreiking aan de winnaars van 2017 te aanschouwen naast de optredens. Bekend is gemaakt dat de 14e editie van de Party Awards op woensdag 28 november 2018 zal plaatsvinden. Hieronder treft u een aantal winnaars aan in de verschillende categorieën zangers/zangeressen.

Lees meer...

171115GekVanGelukfilmSOUNDTRACK SPEELFILM DOOR NICK & SIMON

‘Gek Van Geluk’ vanaf 7 december in de bioscopen..!

• VOLENDAM • 15 november is de video launch van Nick & Simon ’s nummer ‘Gek Van Geluk’. Het nummer is de soundtrack van de nieuwe Johan Nijenhuis film met Plien van Bennekom en Carly Wijs. ‘Gek van Geluk’ is daarnaast niet alleen de titelsong, maar komt ook in de film zelf voor als belangrijk onderdeel van het verhaal. Omwille van de opnames en het script hadden Nick en Simon maar beperkt de tijd om het nummer te schrijven, zo wisten ze ‘Gek Van Geluk’ uiteindelijk binnen slechts één dag te schrijven. De video volgt na de release van hun album ‘Aangenaam’ afgelopen 22 september.

Lees meer...

HollandiaSterren-KerstHOLLANDIA STERREN – DEZE KERST

Single en kerstgala georganiseerd door Hollandia Media Groep

• HELMOND • Stanley Hazes en Johan Vlemmix zorgden voor het initiatief en totstandkoming van de single ‘Deze Kerst’ waarop verder Lina Steevens, Julian Stuiver, Martien Wagner, Ricardo Rossin, Alex Krijnen en Rudy Wagner te horen zijn. De tekst gaat over dat niemand alleen mag zijn tijdens de donkere dagen rondom Kerstmis. Een boodschap die iedereen een warm hart toedraagt! Stanley Hazes en Johan Vlemmix kwamen elkaar het afgelopen jaar regelmatig tegen op de diverse evenementen en cd-presentaties.

Lees meer...

StadEnLand-LeefDOEK VALT VOOR BOYBAND ‘STAD EN LAND’ !

Zangers kiezen weer voor hun solocarrières..!

“Via deze weg willen we laten weten dat wij helaas genoodzaakt zijn te stoppen als Stad en Land”, aldus de mannen op de social media. "We willen iedereen, maar dan ook echt iedereen, onwijs bedanken voor alle mooie momenten die we met jullie mochten delen. We zullen alle drie onze solocarrières weer oppakken en hopen jullie natuurlijk op die manier weer tegen te mogen komen ergens in het land”, zo laten Allan Hoekman, Dennis Baars en Anno van Wanrooy weten. De boyband bracht de singles ‘Kom Maar Op’ (2015), ‘Lieveling’ (2015), ‘Geloven’ (2016) en ‘Leef Vandaag’ (2016) op de markt.

Lees meer...

PeekelH-DroegalbumHAN PEEKEL – JE DROEG MIJN NAAM

Album is eerbetoon aan overleden echtgenote

BLARICUM - Han Peekel, ook bekend van zijn werk als tv-presentator, tv-producent en muziekkenner, bracht in 1996 zijn eerste solo-cd uit met de titel ‘Hartverwarrend’. In 2014 besloot Han de muzikale draad weer op te pakken en werden de eerste teksten geschreven voor ‘Je Droeg Mijn Naam’. Door het tragische overlijden van zijn echtgenote Theya in de periode van het schrijfproces kwam deze CD in het teken te staan van verdriet. Het opnemen van dit album werd voor Han een vorm van verwerking en van troost.

Lees meer...

Logo-BumaNl99WINNAARS BUMA NL AWARDS 2017

38 prijzen in categorieën..!

- UTRECHT - Frans Bauer, Boef, Vreemde Kostgangers, Marco Borsato, Henk Dissel en Ronnie Flex waren maandagavond in TivoliVredenburg de belangrijkste winnaars tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards. De uitreiking kende dit jaar een aantal primeurs. Voor het eerst werden ook Nederlandstalige 'urban' en alternatieve muziek met een Buma Award onderscheiden en mochten naast de artiesten, ook de componisten en muziekuitgevers op het podium een beeldje in ontvangst nemen. In totaal werden 38 prijzen uitgereikt in 11 categorieën. Een ontroerde Lenny Kuhr kreeg een Lifetime Achievement Award voor haar gehele oeuvre.

Lees meer...

LogoPuurNationaalPUUR NATIONAAL ZOEKT NIEUWE EIGENAAR

Wijziging noodzakelijk per 1 januari 2018

- HOORN - Bij Puur Nationaal, jaren geleden opgericht door John d’Haen op initiatief van Nick Holland (HollandseHitsForum.nl), is op zoek naar een nieuwe eigenaar. De huidige voorman van het internet-radiostation Marin te Hoven, ziet zich vanwege persoonlijke omstandigheden helaas genoodzaakt, zijn werkzaamheden te moeten neerleggen. De zender waarop diverse programma’s worden uitgezonden waaronder tweemaal per week de HHF-TOP40, is nu opzoek naar een serieuze overnamekandidaat.

Lees meer...

LOGO-MuziekfeestvhJaarNEDERLAND IS MUZIEKFEEST RIJKER

Jan Smit presenteert muziekfeest van het jaar in Ziggo Dome

- AMSTERDAM - Na het succes van de Sterren Muziekfeesten op het Plein presenteert Jan Smit het Muziekfeest van het Jaar: een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam op vrijdag 8 december. Met een avond vol spectaculaire optredens en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits, is Nederland met het Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond een nieuw eindejaarsevenement rijker.

Lees meer...

170907Zomerkanjer-HaakKlein1KEES HAAK WINNAAR HHF-ZOMERKANJER 2017

‘Het Is Weer Zomer’ blijft hits van Willem Barth en Frans Bauer voor..!

Van 27 augustus tot en met 3 september zijn ruim 70.000 stemmen door bezoekers uitgebracht tijdens de tiende editie van de HHF-Zomerkanjer verkiezing van HollandseHitsForum.nl. Deze stemmen bepaalden voor 50% de eindescore, de overige 50% kwamen van een onafhankelijk panel bestaande uit een aantal radiomakers en HHF-medewerkers uit praktisch elke provincie van ons land. Het werd een nek aan nek race tussen ‘Bella Italia’ van Frans Bauer, ‘Zakken Naar De Grond’ van Willem Barth en ‘Het Is Weer Zomer’ van Kees Haak.

Lees meer...

170905MonAmourKleinTHE MON AMOUR BAND STOPT !

Drummer Jack Veerman trekt stekker uit gewezen BZN-tributeband

-  VOLENDAM - Jan Keizer maakt bekend dat hij wil gaan stoppen met BZN. De band besluit meer dan 40 jaar met een afscheidstoer door Nederland.. met als emotionele climax, 3 Ahoy-concerten waarvan de laatste rechtstreeks op televisie wordt uitgezonden. BZN was- en is nog steeds de populairste Nederlandse band aller tijden met meer dan vijftig TOP-40 hits, daarvan geraakten er liefst 22 in de Top10 terwijl de singles ‘Mon Amour’ in 1976 en ‘Pearlydumm’ in 1980 de hoogste positie bereiken in de hitlijsten. Drummer Jack Veerman maakte sinds 1974 deel uit van BZN, naast slagwerk schreef hij sinds 1988 ook liedjes voor de band.

Lees meer...

TemmingTemming-TaaislijmziekteKleinTEMMING & TEMMING OP DE BRES VOOR TAAISLIJMZIEKTE

Duo steunt Muco & Friends in gevecht tegen Cystic Fibrosis

- UTRECHT - Broer en zus Danny en Erna Temming, sinds 2016 actief als duo en momenteel scorend met hun single 'Vandaag' zetten zich in voor Cystic Fibrosis, ook bekend als taaislijmziekte. Dit is een aangeboren aandoening die (vooralsnog) niet te genezen is. Ieder mens heeft kliertjes in het lichaam die slijm afscheiden. Dit slijm voert afvalstoffen af, zoals ingeademde stofdeeltjes en bacteriën. Daarnaast transporteert het verteringsstoffen van de alvleesklier naar de dunne darm. Bij mensen met CF is het slijm door een genetische afwijking uitzonderlijk taai. Het kan daardoor zijn functies onvoldoende vervullen, met het gevolg dat organen zoals longen, alvleesklier en lever steeds slechter gaan functioneren.

Lees meer...

BeverdJ-GezichtBIJZONDERE AWARD VOOR JOHN DE BEVER

10 Miljoen views ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’..!

Een gijzeling én een vrije val: John de Bever heeft een nu al memorabele ochtend achter de rug! De ‘Oranje volksheld’ schitterde 21 augustus jl. nog op het 'Voetballer van het jaar Gala 2017' en bij Voetbal Inside, en is op 22 augustus vanaf 4 kilometer hoogte, op spectaculaire wijze én door grote snelheid (200 km/u) met beide benen op de grond gezet! Uit handen van Marianne Weber en zijn 80-jarige vader Daan, heeft hij voor het behalen van meer dan 10 miljoen Youtube views voor 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht' een bijzondere award ontvangen.

Lees meer...

170817LeliveldJAN LELIVELD (61) OVERLEDEN

Uitbehandelde Nieuwveense volkszanger overlijdt ten gevolgen van kanker.

Nog geen twee weken voor zijn overlijden werd het volgende geplaatst op de Facebookpagina van volkszanger Jan Leliveld: "Na enkele weken van heel veel pijn, heb ik 2 weken geleden te horen gekregen dat ik kanker heb met uitzaaiingen op meerdere plekken. Zojuist hebben wij wederom slecht nieuws ontvangen van de oncoloog. De uitzaaiingen zijn gegroeid op het skelet en de primaire bron van de kanker is niet gevonden. Ik voel me elke dag steeds zwakker worden. Chemotherapie heeft helaas geen zin meer, dus de behandeling voor de komende periode is puur gericht op pijnbestrijding".

Lees meer...

Meer artikelen...