170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

StadEnLand-LeefDOEK VALT VOOR BOYBAND ‘STAD EN LAND’ !

Zangers kiezen weer voor hun solocarrières..!

“Via deze weg willen we laten weten dat wij helaas genoodzaakt zijn te stoppen als Stad en Land”, aldus de mannen op de social media. "We willen iedereen, maar dan ook echt iedereen, onwijs bedanken voor alle mooie momenten die we met jullie mochten delen. We zullen alle drie onze solocarrières weer oppakken en hopen jullie natuurlijk op die manier weer tegen te mogen komen ergens in het land”, zo laten Allan Hoekman, Dennis Baars en Anno van Wanrooy weten. De boyband bracht de singles ‘Kom Maar Op’ (2015), ‘Lieveling’ (2015), ‘Geloven’ (2016) en ‘Leef Vandaag’ (2016) op de markt.

Lees meer...

Logo-ToppersVanOranje99

OPNAMES TOPPERS VAN ORANJE VANUIT NIJKERK

Circa 40 artiesten te zien en te horen in het Koetshuis..!

Zondag 22 oktober a.s. vinden er weer opnames plaats van het populaire televisieprogramma Toppers van Oranje welke wekelijks wordt uitgezonden op TV-Oranje maar ook via diverse regionale- en lokale omroepen. Vanaf 14:00 zullen in het Koetshuis in Nijkerk o.a. optreden: Tino Martin, John West, Frank Verkooyen, Raymon Hermans, Imca Marina, Rudy de Wit, Danny Nicolay, Johan Heuser, Gino Graus e.v.a. Op 26 november in Nieuwkuijk, op 17 december in Oss en in Valkenwaard op 21 januari vinden de volgende opnames plaats. Meer info & tickets: Klik hier !

Lees meer...

PeekelH-DroegalbumHAN PEEKEL – JE DROEG MIJN NAAM

Album is eerbetoon aan overleden echtgenote

BLARICUM - Han Peekel, ook bekend van zijn werk als tv-presentator, tv-producent en muziekkenner, bracht in 1996 zijn eerste solo-cd uit met de titel ‘Hartverwarrend’. In 2014 besloot Han de muzikale draad weer op te pakken en werden de eerste teksten geschreven voor ‘Je Droeg Mijn Naam’. Door het tragische overlijden van zijn echtgenote Theya in de periode van het schrijfproces kwam deze CD in het teken te staan van verdriet. Het opnemen van dit album werd voor Han een vorm van verwerking en van troost.

Lees meer...

NijsdR-LaatstalbumNIEUW ALBUM 74-JARIGE ROB DE NIJS

“Kwetsbaarder dan ooit”, aldus de zanger over zijn album ‘Niet Voor Het Laatst’

Rob de Nijs, een van de meest succesvolle zangers die de Nederlandse popmuziek ooit heeft voorgebracht komt met een nieuw album. Het bevat bijdragen van o.a. Frédérique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues, Erik de Jong alias Spinvis en Paskal Jakobsen van BLØF. Het is ook het album waarop de ooit zo vruchtbare samenwerking met Belinda Meuldijk als tekstschrijfster weer nieuw leven is ingeblazen. “Het is een album waarop ik kwetsbaarder durf te zijn dan ooit”, zegt de zanger daar zelf over. “Eerlijk en openhartig. Ik kom dichterbij dan ooit”.

Lees meer...

Logo-BumaNl99WINNAARS BUMA NL AWARDS 2017

38 prijzen in categorieën..!

- UTRECHT - Frans Bauer, Boef, Vreemde Kostgangers, Marco Borsato, Henk Dissel en Ronnie Flex waren maandagavond in TivoliVredenburg de belangrijkste winnaars tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards. De uitreiking kende dit jaar een aantal primeurs. Voor het eerst werden ook Nederlandstalige 'urban' en alternatieve muziek met een Buma Award onderscheiden en mochten naast de artiesten, ook de componisten en muziekuitgevers op het podium een beeldje in ontvangst nemen. In totaal werden 38 prijzen uitgereikt in 11 categorieën. Een ontroerde Lenny Kuhr kreeg een Lifetime Achievement Award voor haar gehele oeuvre.

Lees meer...

LogoPuurNationaalPUUR NATIONAAL ZOEKT NIEUWE EIGENAAR

Wijziging noodzakelijk per 1 januari 2018

- HOORN - Bij Puur Nationaal, jaren geleden opgericht door John d’Haen op initiatief van Nick Holland (HollandseHitsForum.nl), is op zoek naar een nieuwe eigenaar. De huidige voorman van het internet-radiostation Marin te Hoven, ziet zich vanwege persoonlijke omstandigheden helaas genoodzaakt, zijn werkzaamheden te moeten neerleggen. De zender waarop diverse programma’s worden uitgezonden waaronder tweemaal per week de HHF-TOP40, is nu opzoek naar een serieuze overnamekandidaat.

Lees meer...

LOGO-MuziekfeestvhJaarNEDERLAND IS MUZIEKFEEST RIJKER

Jan Smit presenteert muziekfeest van het jaar in Ziggo Dome

- AMSTERDAM - Na het succes van de Sterren Muziekfeesten op het Plein presenteert Jan Smit het Muziekfeest van het Jaar: een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam op vrijdag 8 december. Met een avond vol spectaculaire optredens en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits, is Nederland met het Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond een nieuw eindejaarsevenement rijker.

Lees meer...

170907Zomerkanjer-HaakKlein1KEES HAAK WINNAAR HHF-ZOMERKANJER 2017

‘Het Is Weer Zomer’ blijft hits van Willem Barth en Frans Bauer voor..!

Van 27 augustus tot en met 3 september zijn ruim 70.000 stemmen door bezoekers uitgebracht tijdens de tiende editie van de HHF-Zomerkanjer verkiezing van HollandseHitsForum.nl. Deze stemmen bepaalden voor 50% de eindescore, de overige 50% kwamen van een onafhankelijk panel bestaande uit een aantal radiomakers en HHF-medewerkers uit praktisch elke provincie van ons land. Het werd een nek aan nek race tussen ‘Bella Italia’ van Frans Bauer, ‘Zakken Naar De Grond’ van Willem Barth en ‘Het Is Weer Zomer’ van Kees Haak.

Lees meer...

170905MonAmourKleinTHE MON AMOUR BAND STOPT !

Drummer Jack Veerman trekt stekker uit gewezen BZN-tributeband

-  VOLENDAM - Jan Keizer maakt bekend dat hij wil gaan stoppen met BZN. De band besluit meer dan 40 jaar met een afscheidstoer door Nederland.. met als emotionele climax, 3 Ahoy-concerten waarvan de laatste rechtstreeks op televisie wordt uitgezonden. BZN was- en is nog steeds de populairste Nederlandse band aller tijden met meer dan vijftig TOP-40 hits, daarvan geraakten er liefst 22 in de Top10 terwijl de singles ‘Mon Amour’ in 1976 en ‘Pearlydumm’ in 1980 de hoogste positie bereiken in de hitlijsten. Drummer Jack Veerman maakte sinds 1974 deel uit van BZN, naast slagwerk schreef hij sinds 1988 ook liedjes voor de band.

Lees meer...

TemmingTemming-TaaislijmziekteKleinTEMMING & TEMMING OP DE BRES VOOR TAAISLIJMZIEKTE

Duo steunt Muco & Friends in gevecht tegen Cystic Fibrosis

- UTRECHT - Broer en zus Danny en Erna Temming, sinds 2016 actief als duo en momenteel scorend met hun single 'Vandaag' zetten zich in voor Cystic Fibrosis, ook bekend als taaislijmziekte. Dit is een aangeboren aandoening die (vooralsnog) niet te genezen is. Ieder mens heeft kliertjes in het lichaam die slijm afscheiden. Dit slijm voert afvalstoffen af, zoals ingeademde stofdeeltjes en bacteriën. Daarnaast transporteert het verteringsstoffen van de alvleesklier naar de dunne darm. Bij mensen met CF is het slijm door een genetische afwijking uitzonderlijk taai. Het kan daardoor zijn functies onvoldoende vervullen, met het gevolg dat organen zoals longen, alvleesklier en lever steeds slechter gaan functioneren.

Lees meer...

BeverdJ-GezichtBIJZONDERE AWARD VOOR JOHN DE BEVER

10 Miljoen views ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’..!

Een gijzeling én een vrije val: John de Bever heeft een nu al memorabele ochtend achter de rug! De ‘Oranje volksheld’ schitterde 21 augustus jl. nog op het 'Voetballer van het jaar Gala 2017' en bij Voetbal Inside, en is op 22 augustus vanaf 4 kilometer hoogte, op spectaculaire wijze én door grote snelheid (200 km/u) met beide benen op de grond gezet! Uit handen van Marianne Weber en zijn 80-jarige vader Daan, heeft hij voor het behalen van meer dan 10 miljoen Youtube views voor 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht' een bijzondere award ontvangen.

Lees meer...

Logo-VinzzentOpHetStrand1e EDITIE ‘VINZZENT OP HET STRAND’ GROOT SUCCES!

Rob de Nijs overhandigd platina award aan Vinzzent

Vinzzent en de organisatie kijken terug op een zeer geslaagde 1e editie van zijn festival; ‘Vinzzent Op Het Strand’. De line-up bestaande uit Rob de Nijs, Django Wagner, Thomas Berge, Corry Konings, John de Bever, Stef Ekkel, Samantha Steenwijk, Mike Peterson, Matthijs Koning, Marc Canto, Patricia Schipper, Niels Houtepen, DJ’s; Willem de Wijs, Rubin en Maria Love, zorgden voor één groot feest.

Lees meer...

170817LeliveldJAN LELIVELD (61) OVERLEDEN

Uitbehandelde Nieuwveense volkszanger overlijdt ten gevolgen van kanker.

Nog geen twee weken voor zijn overlijden werd het volgende geplaatst op de Facebookpagina van volkszanger Jan Leliveld: "Na enkele weken van heel veel pijn, heb ik 2 weken geleden te horen gekregen dat ik kanker heb met uitzaaiingen op meerdere plekken. Zojuist hebben wij wederom slecht nieuws ontvangen van de oncoloog. De uitzaaiingen zijn gegroeid op het skelet en de primaire bron van de kanker is niet gevonden. Ik voel me elke dag steeds zwakker worden. Chemotherapie heeft helaas geen zin meer, dus de behandeling voor de komende periode is puur gericht op pijnbestrijding".

Lees meer...

DanpP-2017PATRICK DANO GEHOLPEN AAN HARTKLACHTEN

Tilburgse zanger tweemaal onder het mes..!

In week-28 kozen we ‘Je Bent De Mijne’ van het Tilburgse gelegenheidsduo Frank Smeekens & Patrick Dano als HHF-Kanjerschijf. Patrick (41) bleek echter de laatste week te worstelen met pijn op de borst en in zijn linkerarm. Nadat hij het ziekenhuis ervoor bezocht voor een check-up waarna hij medicatie meekreeg en een vervolgafspraak, zijn de klachten verergerd. Patrick, die niet drinkt of rookt, werd opgenomen in het ziekenhuis voor een katheterisatie. Ondertussen is de zanger herstellende van twee ingrepen. Via ‘Lees meer’ een aantal updates.

Lees meer...

ChristianD2015SPECIAL: DE FACELIFT VAN DENNIE CHRISTIAN

TV-Programma Beste Zangers bezorgt euforisch gevoel..!

Liefst 24 singles en 5 albums zijn sinds 2008 verschenen van de nu 61-jarige zanger Dennie Christian. Gek genoeg dekt voor velen pas sinds kort het stempeltje ‘schlagerzanger’, voor de best Nederlands sprekende Duitser van ons land, de lading niet meer! Wat dat betreft is 2017 misschien ook wel hét jaar van Dennie Christian, maar daarover later meer. De op 22 mei 1956 in de omgeving van Keulen geboren Bernd Althoff, debuteerde op de plaat als hij zeventien is. Genoegzaam bekend is dat zijn vierde single ‘Rosamunde’ de doorbraak betekende voor hem in de Duits sprekende- en Beneluxlanden.

Lees meer...

SpecialTemmingTemming01SPECIAL: TEMMING & TEMMING

Utregse broer en zus werken aan release debuutalbum..!

Een kleine 15 jaar maakte Erna Temming (46) deel uit van het befaamde en ook nú nog alom gewaardeerde, Holland Duo. Tussen 2011 en 2015 brengt de Utrechtse een aantal solosingles op de markt. Tussen de vier Temming-meiden groeit uiteraard ook Danny, de enige zoon uit het gezin, met muziek op. Met de soundmixer in de huiskamer en meestal als hun ouders met het orkest op pad waren, stapte Danny tussen de schuifdeuren. Zijn eerste single ‘Ik Hou Het Meest Van Jou’ verschijnt in 2008. Acht jaar nadien kwam een grote wens van Danny en Erna in 2016 uit; ze vormen nu duo.. Temming & Temming!

Lees meer...

Meer artikelen...