Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeTiffany

.

190103HeaderNieuws1

180420MonteiroKlein2018.. HÉT JAAR VAN ANTJE

Musical, single en album..!

• HILVERSUM • Er staan spannende dingen op de rol voor Antje Monteiro. 19 april jl. werd bekend dat ze vanaf september te zien is in de feel-good musical ‘Mamma Mia’, haar nieuwe single ‘Hou Me Vast’ is verschenen en vanaf 15 juni a.s. ligt het gelijknamige album in de winkels. Antje presenteerde bij de KRO-televisie ‘Het Gevoel Van’ en hierna nam ze deel aan diverse musicals zoals; There's No Business Like Show Business, Aida, Cats, Crazy Shopping de musical en We Will Rock You. Daarnaast doet ze presentatieklussen en brengt ze regelmatig singles op de markt naast haar tot nu toe enige album ‘100% Antje’ uit 2009.

Lees meer...

180610LeroyR02ROBERT LEROY VIERT 30-JARIG JUBILEUM

Dinner Show in Hilversum en later dit jaar een jubileumalbum..!

• VINKEVEEN •  10 juni a.s. organiseert Robert Leroy een dinnershow in Studio21 te Hilversum. De geboren Amsterdammer zit 30 jaar in het vak. Om dit te vieren zal naast de dinnershow eveneens een album gaan uitkomen. In 1999 verscheen het album ‘Laat Mij Maar Gaan’, in 2010 volgde ‘Opnieuw Met Jou’ en zijn laatste album ‘Een Nacht Met Jou’ is uitgebracht in 2014. Singles van Robert die landelijk scoorden zijn o.a. ‘Jij Leeft In Mij’ ‘Que Je T’Aime (ik hou van jou)’, ‘Denk Aan Mij’, ‘Zonder Jou’, ‘Slaap Ik Bij Jou’ en ‘Ik Droom Alleen Maar Van Jou’. Voorloper van zijn komende album is zijn huidige single ‘Adem In, Adem Uit’.

Lees meer...

180406SmitJ-2018-1JAN SMIT DE THEATERS IN

Tour ‘Met Andere Woorden’ start in september

• VOLENDAM • Voor het eerst in 4 jaar zal Jan Smit weer in de Nederlandse theaters te zien zijn. De theatertour ‘Met Andere Woorden’ gaat van start op 26 september a.s. in Zaandam. De afgelopen jaren stonden voor Jan Smit in het teken van zijn 20-jarig jubileum wat hij uitgebreid vierde in zowel Nederland met de ‘Elfstedentour’, als in België met een uitverkocht Antwerps Sportpaleis. Zijn Duitse avontuur met KluBBB3 bracht hem in concertzalen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Denemarken.

Lees meer...

180404PatonRBrouw-LikedMEEDOEN IN CLIP ALS VLOGGER?

‘Je Liked Wat Je Ziet’ van Raffaëla & Kevin..!

• Rotterdam • 30 maart jl. bracht het duo Raffaëla Paton (34) en Kevin Brouwer (35) hun single ‘Je Liked Wat Je Ziet’ op de markt. Het nummer gaat over de populariteit van social media en het feit dat iedereen vlogger kan zijn of worden. Kevin, die al jaren te zien is bij RTL4, daagde Raffaëla uit om met hem het programma ‘De Beste van Nederland’ te presenteren. Voor Raffaëla onbekend terrein, maar ze ging de uitdaging aan. Live in één van de uitzendingen daagde Raffaëla op haar beurt Kevin uit om een single op te nemen.

Lees meer...

180403WestFrogerKleinRENÉ FROGER REIKT ALBUM AAN JOHN WEST UIT

“Meest gevarieerde album tot nu toe”, aldus de Hagenees

• DEN HAAG • Vrijdag 30 maart jl. ontving John West uit handen van René Froger het eerste exemplaar van zijn nieuwe album ‘Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw’. John keerde voor deze gelegenheid terug naar 013 in Tilburg waar hij zijn nieuwste release vierde samen met gasten als Frans Duijts, Wolter Kroes, Danny en René Froger en natuurlijk Lange Frans en ruim 2500 fans. Op Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw hebben naast John, die zelf voor een groot deel verantwoordelijk was voor de teksten, ook Manfred Jongenelis, Bram Koning en René Karst meegeschreven.

Lees meer...

180330Ingrii-HipBEINGRII BRENGT COVER VAN PATRICIA PAAY

‘Je Bent Niet Hip’

• VLAANDEREN • Sommige nummers doorstaan moeiteloos de tand des tijds. Dat geld zeker voor ‘Je Bent Niet Hip’ van Patricia Paay, een nummer uit 1967 die anno 2018 door Ingrii in een fris jasje wordt gestopt. Muziek is voor Ingrii een ideale uitlaatklep en dat werd meteen duidelijk toen ze haar eerste single ‘Leef’ uitbracht. Het nummer toont perfect aan hoe Ingrii in het leven staat: positief, sterk en met een gezonde dosis positivisme! Dat positieve wist ze moeiteloos door te trekken toen ze vorig jaar haar tweede singel ‘Smoorverliefd’ uitbracht.

Lees meer...

180330LanzoM-ThuisBEMICHAEL LANZO ZINGT OVER WAT ECHT TELT

‘Je Thuis Is Waar Men Van Je Houdt’..!

• VLAANDEREN • Wie Michael Lanzo dezer dagen tegen het lijf loopt, zal moeten toegeven dat de zanger straalt. Daar heeft Michael alle reden voor: hij verloor niet alleen heel wat kilo’s, maar ook zijn zangcarrière kreeg een tweede adem. Getuige daarvan zijn nieuwe single ‘Je Thuis Is Waar Men Van Je Houdt’. Sinds Michael Lanzo ‘Belgium’s Got Talent’ won, is de zanger niet meer weg te denken uit de Vlaamse showwereld. Zijn unieke, krachtige stem kan werkelijk alles aan; zijn forse uithalen bezorgen je kippenvel.

Lees meer...

TemmingTemming2018DANNY TEMMING PAKT SOLOCARRIÈRE WEER OP

Duo ‘Temming & Temming’ maakt pas op de plaats door stemproblemen Erna

• UTRECHT • Erna ging op een T-splitsing vaak naar links en Danny naar rechts, maar ooit zouden zij elkaar bij een rotonde weer gaan tegenkomen, aldus de ‘Utregse’ Danny en Erna Temming zodra ze weer eens de vraag kregen wanneer zij een duo zouden gaan vormen. Wel, medio mei 2016 parkeerden zij op die bewuste rotonde. Zonder blikschade vanwege die move, was duo Temming & Temming vanaf dat moment een feit, en lanceerden zij hun allereerste duetsingle; ‘Zomerliefde’.

Lees meer...

180313Wende-MensWENDE LANCEERT ‘MENS’

Zangeres, actrice en singer-songwriter lanceert Nederlandstalige album..!

• AMSTERDAM • Op 2 maart jl. presenteerde de 39-jarige zangeres Wende (Snijders) haar nieuwe album ‘Mens’, een volledig Nederlandstalige plaat. Op ‘Mens’ worden de nummers uit Wendes succesvolle gelijknamige theatervoorstelling uit 2017 muzikaal nog verder uitgewerkt, waardoor haar confronterende teksten en gedurfde elektronische sound rijker en urgenter klinken dan ooit. Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en bevlogen artiesten van Nederland.

Lees meer...

180308ChristaanT-ZoveelTOMMIE CHRISTIAAN LANCEERT ‘ZOVEEL LIEFDE’

Succes bij ‘Beste Zangers Van Nederland’ krijgt vervolg..!

Tommie Christiaan brengt op 16 maart zijn eerste EP uit, met als titel Zoveel Liefde. Na succesvolle musicalrollen en zijn optredens in het programma Beste Zangers, waarmee hij zichzelf als zanger bewees, volgt Tommie zijn hart en gaat voor de muziek. Zijn eerste EP vol eigen nummers is een feit, en in het najaar trekt hij het land in met zijn theatertour In Een Ander Licht, vernoemd naar een van de liedjes. De afgelopen maanden heeft Tommie een intense zoektocht afgelegd, op zoek naar zijn muzikale identiteit.

Lees meer...

180512Waylon-OutlawWAYLON MET ‘OUTLAW IN 'EM’ NAAR EUROVISIE SONGFESTIVAL

''It's okay to be different''

• HILVERSUM • Het hoge woord is eruit: Outlaw In 'Em is het nummer waarmee Waylon ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Lissabon. Dit heeft hij vanavond bekendgemaakt in De Wereld Draait Door. Outlaw In 'Em is vooral een ode aan zijn eigen authenticiteit, maar ook aan zijn vele helden die buiten de lijnen durfden te lopen. Opgegroeid met de liefde voor muziek van getalenteerde rebellen als Freddie Mercury, James Brown, Waylon Jennings en Johnny Cash, was er voor Waylon geen ontkomen aan dat Outlaw In 'Em zijn inzending moest worden.

Lees meer...

PoetsP-2018PAULTJE POETS KLAAR VOOR DE TOEKOMST!!

Zanger zet streep onder 10 jaar vol operaties en tegenslagen

• OCHTEN • Zoals wellicht bekend heeft Paul Ouwerkerk, in het Nederlandstalige wereldje beter bekend als Paultje Poets, enkele jaren geleden meerdere ingrijpende operaties ondergaan ten einde zo’n 200 kg af te vallen. De impact van dit enorme gewichtsverlies zijn zowel fysiek als geestelijk enorm. Na deze operaties werd in 2009 gewerkt aan een comeback en volgden de singles ‘Als We Straks Met Vakantie Gaan’, ‘Als We Straks Naar Tirol Toe Gaan’, ‘Eenzaam Met Kerst’ en ‘Lijn 10’. Echter vanaf 2012 wordt het toch weer stiller rond de feestzanger.

Lees meer...

180501WeberBever-concert1MARIANNE WEBER VIERT 25-JARIG JUBILEUM

Concert met John de Bever in Scheveningen..!

Marianne Weber viert maandag 23 april a.s. samen met John de Bever haar 25-jarig artiestenjubileum, in het AFAS Circustheater te Scheveningen waarbij zij begeleid worden door de band van Marcel Fisser. Het concert maakt deel uit van de concertreeks ‘Sterren aan Zee’. De opbrengsten komen ten goede aan het KWF. De ‘Koningin van het Levenslied’ staat al ruim 25 jaar aan de top van de Nederlandse Muziekwereld en verkocht al meer dan 1.500.000 geluidsdragers.

Lees meer...

SteenwijkS-DoorSAMANTHA STEENWIJK TWEEDE BIJ TVOH

Volkszangeres blijft haar muzikale roots trouw..!

- RIJSWIJK - Als één van de weinige talentenshow-programma’s blijft The Voice Of Holland van RTL4 een miljoenenpubliek trekken. In de 2017-2018-editie verscheen daar ineens een exponent van het Nederlandstalige lied als deelnemer; Samantha Steenwijk! De 31-jarige Rijswijkse die in 2009 met ‘Kom Ga Mee Met Mij’ al een notering in de HHF-TOP40 kreeg, is de enige die én Nederlands zingt én daarnaast tijdens de show ook gewoon zoveel mogelijk trouw blijft aan de volkse touch, waarmee zij de laatste jaren naam begon te maken binnen het Nederlandstalige circuit.

Lees meer...

BeverdJ-Proost1KNVB REIKT ALSNOG ‘HAASJE’ UIT AAN JOHN DE BEVER

Zanger ontvangt kleinood voor interlandcarrière..!

-VLEUTEN- John de Bever heeft uit handen van de KNVB een bijzondere onderscheiding ontvangen. Het ‘Haasje’ krijgen spelers van het Nederlands Elftal, nadat ze voor het eerst een Interland hebben gespeeld. Vandaag bereikt dit bijzondere eerbetoon, John de Bever alsnog. Het eerbetoon van de KNVB aan spelers die Nederland hebben vertegenwoordigd, ook in de zaal. John de Bever is in 1997 uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’. Hij speelde op het veld in de Nederlandse eredivisie én ruim twintig jaar betaald voetbal in België.

Lees meer...

BauerF-2018FRANS BAUER IN AMERIKA

8-delige TV-serie start 17 maart..!

Hilversum - Voor het nieuwe 8-delige programma ‘Frans Bauer in Amerika’ reist de zanger samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikanen, leren ze meer over de cultuur en staan ze stil bij een aantal belangrijke momenten in de Amerikaanse geschiedenis. Ze bezoeken wereldberoemde steden als Memphis, New Orleans en natuurlijk New York en hebben bijzondere ontmoetingen met zowel beroemdheden als met ‘de gewone Amerikaan’.

Lees meer...

Meer artikelen...